- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SimonYana #3499 üzenetére
Milyen másik oldal?
Ugyan úgy hardveraprós értékeléseidről van szó, csak külön fogod tudni mondjuk betenni az apródba, hogy "korábbi értékeléseim". Mondtam egy példát. Át nem kerülnek az új rendszerbe, ez már el lett mondva jó párszor. El nem vesznek, ergo, a topic megmarad, és valószínűleg a phmegbizhatosag oldal is, az addigi értékelésekkel.
Most is linkelned kell, különben van akinek fogalma sincs arról, hogy értékelni LEHET, vagy, hogy egyáltalán van olyan oldal, illetve topic, ahol ezt meg lehet nézni, vagy megmutatod Neki az oldalt, hogy ennyi pozitív értékelésed van, vagy fogalma sem lesz róla.
Szóval, ebben az esetben mi változik? Lényegében ugyan azt fogod tenni, mint eddig, csak a fő különbség az lesz, hogy "muszáj" lesz értékelni. Nem könyörögni, hogy "adj már pirospontot légyszives"... stb, stb (kinek nem inge, nem veszi magára...) + az, hogy az új rendszerbe bekerülő értékeléseid nem kell külön keresni, ott lesz az adatlapodon.
-
SimonYana
addikt
Dospalek!
Hagyjuk már ezt a linkelgetést! Ennyi erővel a vatera megbízásodat is linkelheted!
Kit érdekel , ha ez már egy másik oldal!
Az lesz majd , hogy Öcsim ne linkelgess! Mutasd itt mid van!
2006-óta erőlködöm itt a bizalomért ! Majd linkelem a vatera és a minden más oldal bizalmát , meg bizonygatom , felvételekkel! Én bizonygassam újra mert ..........
Nem is húzom magam! Annyit nem ér az egész! -
BadGe
aktív tag
pontrendszerhez: aki upokat vásárol vagy üzletszerűen hirdet az kaphatna nem túl sűrűn egy-egy plusz pontot. Végülis ha pénzt áldoz az üzlete fenntartására akkor eszeveszett nagy kókler nem lehet... talán... Vagy esetleg külön kategóriában kaphatna pontokat: "jó hirdető"... így a régi komoly szereplők talán nem is túl lassan visszaszerezhetnék régi rangjukat, én meg tojok az összekuporgatott megbízhatóságomra
vagy: előkeressük a régi ügyfeleinket, kreálunk pár virtuális hirdetést majd a végén pontokkal megköszönjük egymásnak a kedvességet.. apropó, ezt talán rosszindulatú hirdetők is kihasználhatják majd...
vagy:SimonYana felad egy hirdetést, hogy aki szolidáris vele és vett már tőle valamit, az küldjön egy szolidáris plusz pontot.. tutti nagyon gyorsan összejönne a rengeteg plussz, csak hát épp ez lehet a rendszer gyengéje is...
ge.
-
SimonYana
addikt
Az eddigi értékelések nem hivatalosan vannak összegyűjtve egy külsős oldalon, így az új, hivatalos értékelési rendszerbe nem kerülhetnek át.
Kívánom nektek akkor azt , hogy éppen annyira értékeljék a munkátokat , mit Ti az én erőfeszítésemet a bizalom elnyerésével , amit Ti nem vagytok hajlandóak tudomásul venni!
Csak ennyit szerettem volna hozzá tenni !
Innentől kezdve mikor már csak az új oldal lesz el is felejtem az oldalatok!
Köszönöm mindent! :R -
_Atesz
addikt
Tehát tulajdonképpen a weblap háttere cserélődne szürkére.
-
_Atesz
addikt
Ha be lehet linkelni a régi megbízhatósági táblázatot, akkor OK.
Adok egy konkrét tippet is, ne csak azt mondjam, hogy nem tetszik. Ha marad a jelenlegi kinézet, egy kis finomítással barátságosabbá lehetne tenni a régi PH usereknek, pl. egy szürke oldalsávval:
Réginél:
Újnál:
Szerk: ez a szürke sáv folytatólagosan tovább futhatna a felső sávban is:
-
azért van egy óriási különbség: ez egy for-profit cég, ami egy szolgáltatást nyújt. jól néznénk ki, ha ezt nem tehetné legjobb tudása szerint. a kormány ezzel szemben egy demokratikusan választott, minket képviselő valami (kellene, hogy legyen). ami a torkokon lenyomást illeti, hát elég sokat változott az új apró a legutóbbi próba óta, azzal tehát biztosan nem vagyunk vádolhatóak, hogy magasról letojjuk a userek véleményét.
azt elhiszem, hogy a design nem jön be a userek egy részénél, alapvetően minden váltáskor minimum kényelmetlen, hogy egy új logikához kell szoktatni magunk. épp ezért viszont az igazán hasznos feedbackek nem is az első indulatból születettek, hanem amiket pár hónap használat után mond valaki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már elmondtuk párszor, de akkor leírom/leírjuk megint.
Az eddigi (nem hivatalos) értékelések megmaradnak, nem lesznek törölve. Nem is volt szó arról, hogy törlése kerül. A mostani topic-ok, és ha az üzemeltető meghagyja, akkor a phmegbizhatosag oldal is megmarad. Ott visszakereshetőek lesznek az eddigi értékelések.
A továbbiakban (is) pedig csatlakozom Ndruu véleményéhez.
-
Az eddigi értékelések nem lesznek eltörölve (amíg a fórumozók fenntartják a phmegbizhatosag oldalt, addig megmaradnak a pontok). A piros és fekete pontos topikok is maradnak, ugyanúgy lehet majd bennük keresni.
Az eddigi értékelések nem hivatalosan vannak összegyűjtve egy külsős oldalon, így az új, hivatalos értékelési rendszerbe nem kerülhetnek át.Ezt már átrágtuk többször is.
Azt is mondták már, hogy először működjön hibátlanul az oldal, utána majd lehet finomítani a dizájnon. Nem ellenetek van ez az egész fejlesztés, hanem értetek.
-
_Atesz
addikt
válasz
SimonYana #3489 üzenetére
Egyetértek, az eddigi értékelések eltörlése igazságtalan. Aki bizonyított éveken keresztül, annak nem a 0-ról kellene indulnia meglátásom szerint.
Viszont ami a konkurenciát illeti, nincs igazad. Ott a vatera, apród, stb.(#3488) CharlieDrop: nekem kicsit olyan az érzésem, mint a kormányrendeletekkel kapcsolatban. Ha nem sikerül a torkunkon lenyomni először, akkor másodszorra csakazértis! Nincs apelláta, ugyan hozzá lehet szólni a témához, de ennyi..
Anno az új apró kinézete nem tetszett, meg a funkcionalitás, a funkcionalitás javult, de a kinézet maradt a régi.
Elhiszem, hogy sok munkátok van benne, tudom, hogy megérdemlitek, hogy pénz jöjjön be ebből az egészből. De a kinézete az egésznek számomra egyszerűen egy hatalmas visszalépés.
Na nem ragozom, hagyok másokat is szóhoz jutni, meg lettem kérve fejtsem ki a véleményemet, megtettem. -
SimonYana
addikt
Én nem mondanék túl sok véleményt!
Nagyon jó , hogy látható a neveknél a piros és fekete pont , az meg főleg jó lenne , ha nem kellene 0-ról kezdeni!
Én már nem fogok addig élni , hogy újra a top 15-20-be legyek!
Viszont ragaszkodnék , ha az eddigi erőfeszítésem (lassan 7 év) nem lenne az asztal alá söpörve egy új web miatt! Remélem megérdemlünk ennyit és nem leszünk egyen rangúak a most érkezőkkel!
Mert ugye akkor akár mindenki legyen törölve és kezdjük új lappal! Nagyon nem szeretnénk!
Biztosan vannak jó és rosszak az új Weben! Olyat úgysem tudtok készíteni , ami minta fél millió tagnak megfelel! Majd megszokjuk vagy megszökünk!
Nagyon jó lenne , ha mindenki lekövethető lenne!
Persze azt se feledje senki , hogy ezt az APEH bácsi figyelni fogja !
Sajnos törvényesen adó mentesen egy komolyabb gépet sem adhatunk el , ha nem fizetünk utána! Csak ezt senki nem tudja!Majd kiforrja magát , hogy megérte e újítani! Biztosan muszáj is már!
Konkurencia úgy sincs , tehát úgy is itt marad az aki mindég is itt volt! -
CharlieDrop
veterán
-
-
_Atesz
addikt
Hali, az én véleményem / javaslatom a következő:
Mivel mindenki megszerette a régi stílust, azt kellene valahogy "fizetőssé" tenni. Lehetne mondjuk korlátozni az ingyenes részvételt évi max. 7 hirdetéssel. Persze ehhez az kellene, hogy mindenkit kötelezzetek arra, hogy saját névvel, címmel, számlaszámmal regisztráljon. Ezt valahogy ellenőrizni is kellene, szóval nagy munka lenne, de úgy gondolom megérné.
Az ingyenes hirdetések száma eltöltött pl. 500 naponként növekedhetne egyel.
Lehetnének prémium (fizetős rangok), ahol is kisebb összegért (pl. évi 2000ft +20 hirdetés), nagyobbért (pl. évi 5000 ft + 80 hirdetés járna).Hogy miért kötöm az ebet a jelenlegi rendszerhez? Mert minden ember ezt szokta meg, remekül működik.
-
I
tag
Sziasztok
Vélemény: Most már sokkal jobb lett a felület mint az első próbálkozásnál, és az, hogy a hirdetésnek egy idő után lejár az érvényessége, kifejezetten tetszik.
Amit változtatnék: a hirdetés címe előtt a böngésző ablakban megjelenhetne a termék kicsinyített képe (már amennyiben a hirdető töltött fel)
De a jelenlegi felülettel továbbra sem veheti fel a versenyt, nekem továbbra is az a szimpatikusabb. -
Jakuu
őstag
Az lett igerve, amit en emlitettem meg. Vissza is lehet keresni.
"viszont a városok listáját meg amúgy is bővíteni kell, ez is rajta van a todo listán."
Tehat akkor meg tobb varos lesz rajta, amit at kell nyalaznia annak, akit csak az adott varosban levo termekeket keresi. Hat az meginkabb nem jo, ilyen esetben. Legalabb szurni lehetne, hogy csak kizarolag az adott varosban lehessen keresni.
-
Jakuu
őstag
válasz
canniball #3476 üzenetére
Akkor biztos csak az en szemem kaprazik. Az elso hirdetesben a tesztoldalon:
"Átvétel: Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Érd, Fonyód, Gyöngyös, Győr, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Sátoraljaújhely, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szo"
-
huncut123
tag
Sajnos csak most volt időm megnézni az új oldalt, de első blikkre nagyon tetszik.
Végre van hirdetés lejárat így legalább nem lesz tele régi szeméttel az oldal (és gondolom a db is örül neki
-
szerintem azt ígértük, hogy a postázás miatti találatokat lehet majd szűrni, ez tervben is van. olyan nem lesz, hogy azt is szűrni lehessen, hogy csak azokat adja ki, akik csak és kizárólag az adott várost jelölték meg.
viszont a városok listáját meg amúgy is bővíteni kell, ez is rajta van a todo listán.
-
Jakuu
őstag
Azert a varos es az arutipus szekciok mas kerdes.
Es azert kerdeztme meg ujra, mert az az igeret volt valaszolva, hogy lesz ilyen, de ezekszerint az a valasz nem volt igaz.
Mar pedig idegesito keresni konkret varosra ugy, hogy a hirdeto altalaban bejelol mindent, mivel postazast jelol meg, mikozben mondjuk a vevot csak szemelyes atvetel erdekel a sok kamu hirdetes miatt,vagy csak az adotty varosban ad el, mert nem postaz.
Igy korrekt a bejeloles ilyen esetben. -
-
Jakuu
őstag
Nem,nem. Ez olyan hirdetesekre keres, amiben megtalalhato mondjuk Miskolc, de egyeb varosok is, ha azt a hirdeto megadta.
Konkretan arra kerdeztem ra, hogy csak es kizarolag megadott varosra a tobbi nelkul lehet e keresni es azt a valaszt kaptam, hogy igen lehet majd elszeparaltan is keresni.
Meg is jegyezetm, hogy azert kerdeztem igy ra, mert ha valakit csak a szemelyes atvetel erdekel, utazazas/posta stb nelkul, igy csak az adott varosban tudna keresni.
Nezd meg pl a masodik hirdetest a linkeden: Motorola Razr XT910 > Átvétel: Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg
Ha Veszpremre keres ra valaki, az nem csak az ott lathato hirdeteseket latja, hanem mellette Zalaegerszeg es Szombathelyt is. -
Jakuu
őstag
Regebben megkerdetem, az uj hardveraproval kapcsolatban, hogy lesz e olyan funkcio, ahol csak kifejezetten az adott varosra lehet keresni, amiben a tobbi felsorolt varosok nem szerepelnek.
A keszitok azt valaszoltak, hogy lesz ilyen funkcio. En ennek ellenere ilyet nem talalok a betatesztben. Megkerdeznem tehat ujra, lesz kulon keresesi lehetoseg csak az adott varosra leszurve, amiben nem szerepel mas varos ? -
BadGe
aktív tag
feature/bug? most vettem észre, hogy a listákban az utolsó up dátuma jelenik meg. Ez azt a benyomást keltheti a böngészőben, hogy egy új hirdetéssel van dolga ami szerintem félrevezető. Ha például látok egy 8 hónapja fent lévő (és még mindig a párját kereső) hirdetést akkor azt kevésbé fogom relevánsnak tartani mint egy újabbat. Igaz hogy ezt némileg árnyalja, hogy a hirdetések le-le járnak, de esetleg meggondolandó lenne, hogy a feladás dátumát jelezzétek... vagy mondjuk azt hogy 3 hetes hirdetés.. ?!?!
thx
ge. -
válasz
Winner_hun #3462 üzenetére
nem, az új rendszerben helyben állítasz majd mindent, leválik a fórum többi tagjától.
-
Lasy
veterán
válasz
Winner_hun #3462 üzenetére
ezt én sem láttam sehol sem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3460 üzenetére
Link rossz, szóval ennek
-
Lasy
veterán
válasz
Winner_hun #3460 üzenetére
saját kérésre. ahhoz minek link?
-
Winner_hun
félisten
Ennek nem lesz linkje vagy csak én nem látom?
-
Lasy
veterán
válasz
Winner_hun #3458 üzenetére
ha nem kaptál nem megy.
-
Lasy
veterán
válasz
Winner_hun #3456 üzenetére
erre kíváncsi vagyok.
-
Lasy
veterán
válasz
yodamester10 #3454 üzenetére
ha az újról kaptad ott keresd.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írok,de ma az e-mail ben megjelent hogy kaptam privát üzenetet,többet is,viszont nem látom itt az oldalon a privátjaimban.Van erre valami megoldás? -
Zagor
csendes tag
Sziasztok,
Nekem kényelmi szempontból fontos lenne, hogy sokkal sötétebb színvilággal dolgozzak. Megoldható, hogy választaható témaként legyen egy sötétebb alternatíva? Sokan örülnénk neki.Köszönöm!
-
PHM
addikt
válasz
Winner_hun #3448 üzenetére
Ezek szerint a "jelentem" gomb nem csak a szabálytalan hirdetések jelzésére való?
-
otps
aktív tag
Szerintem legyen külön topik a boltoknak és szervizeknek. 99% bolt. Aki szervizt keres, az szív.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha jól értelmeztem, akkor ugye úgy működik hogy meghirdetek egy terméket, azt ha egy illető megvette és pontozza kapok egy emailt, melyben megerősítem hogy valóban megvette, és utána látom majd a pontozást? Ha esetleg valaki szándékosan lepontoz valakit akkor mi van? Hogy tudja bizonyítani az egyik vagy a másik fél hogy neki van igaza?
-
föccer
nagyúr
válasz
DeathAdder #3445 üzenetére
Számtalanszor le lett írva, hogy nem lehetséges, mert az új rendszer nem egyszerűen piros/fekete rendszert alkalmaz.
üdv, föccer
-
DeathAdder
veterán
A piros/fekete pontokat nem lehetne átvinni az új ph-s értékelésekhez?
Tudom, hogy ezután is működni fog ez a ph-tól független piros pontos valami, de csak ameddig az üzemeltetői fenntartják ezt a szolgáltatást, és utána mi lesz? Mehetek a nulláról?Nem vagyok kereskedő, kínkeserves körülmények között szenvedtem ki hosszú évek folyamán eddig 27 piros pontot, volt akinek egy órán át magyaráztam, hogy hova és mit írjon/linkeljen mire nagy nehezen sikerült, és ezután egyszer csak megint a nullán találom magam?
Ez azért probléma nekem, mert hollétem miatt, az esetek 95%-ában postai úton való eladásra és vásárlásra vagyok kényszerülve, és emiatt régen kevesen voltak hajlandóak így üzletelni velem, ami nagyban megnehezítette eladási és vásárlási szándékaimat
-
Lasy
veterán
viszont ilyet nem hirdettem ekkor mégis ott van???
ez hogy lehet?
és tudom is szerkeszteni. -
Tom77
csendes tag
Üdv.
Jobb,mint a 1.5 évvel ezelőtti próbálkozás!
Skineket hiányoltam belőle.
Üdv.
T. -
emberek, az első körös bétát lezárom ünnepélyesen, nagyon szépen köszönjük a sok visszajelzést, emésztjük őket, irtjuk a bugokat, visszavonulunk tehát most kódot kalapálni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
B-L-A-C-K
titán
Értem, Köszi.
hackeeee: Értem, és ott is meghirdethetem? Csak azért mert úgy néz ki eladtam a terméket, és ott akart pontozni a leendő kolléga, de említtetem neki ott nem látom a hirdetést csak a régiben. Nem mintha érdekelnének engem a pontok csak ő ragaszkodik hozzá...De ha esetleg élesben megy majd az új apró, az eddigi kapottak pontok az új rendszerben majd megmaradnak vagy, elvésznek?
-
B-L-A-C-K
titán
Ha a régi aprón feladtam most egy hirdetést, az újban miért nem látom
-
syberia
veterán
-
válasz
BlackPriest #3423 üzenetére
igen, könnyen lehet, hogy épp reszelik
-
BlackPriest
őstag
az normális, hogy most nem műxik az up? van aktív hirdetésem, de amikor rányomok az upra, nem jelenik meg a hirdetéseim legördülő menüje
-
Észrevétel/Javaslat:
- Keresésnél a "kategórák"-on kívül alkategóriák külön(!) legördülőbe. Esetleg érdemes lenne "ihletet meríteni" a V@tera szerkezetéből/opcióiból ami az árúk szelektálást érinti. És nem azért mert nem szokható ez így, ha nem mert - gondolom - az új designnal felhasználói kört is szeretnétek bővíteni. (egyértelműbb kezelhetőség => nagyobb felhasználói élmény...)
- Design: hát igen, az a kontraszt, az kéne -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ha már ilyen sok energiát fektettek bele, megoldható lenne a szűrés korszerűsítése. PL.: összeghatárok közötti keresés? További sikeres munkát.
-
BadGe
aktív tag
hiba: saját apróhirdetés menedzselése során rosszak a kategória linkek
- megjelenik a hirdetés (nekem csak 1 van)...
- a nagybetűs hirdetés név felett láthatóak hogy mely kategóriában szerepel a hirdetés (több link egymás mellett)
pl itt az egyik link:http://hardveraproeles.webinform.hu/aprok/samsung/android/egyeb_galaxy
--> nem mködik, 404-es hibát kapok.
és így néz ki a JÓ link:
http://hardveraproeles.webinform.hu/aprok/mobil/samsung/android/egyeb_galaxy
ha jól látom az "aprok" után hiányzik a "mobil" tag.
ge
-
hogy jobban érthető legyen:
az új rendszerben az összes hirdetésedre van 5 up összesen.
tehát ha van fenn 1 hirdetésed, és gondot is fordítasz rá, akkor az "élmezőnybe" tudod tartani símán.
ha van fenn 10, akkor csak a felét tudod egyszer upolni ingyen.
Ha alkalmi felhasználó vagy akkor hawaii, ha nem akkor fizetsz. (de végül is így van rendjén) -
nézzbe
aktív tag
Lehet írta már valaki de, esetleg a választhatóan tiltható lehetne hogy hozzá lehessen szólni az apróhirdetésekhez vagy sem. A sok okoskodó és üzletrontóra való tekintettel
-
HUNPSP
aktív tag
Hirdetésen belül a hozzászólások mutatása kattintható résznél a 200 és a 100 még mindig kicsit jobbra van, jobbra belelógnak a gombba majdhogynem.
FF legújabb, Win7 32bit
Múltkor írtam és csatoltam képet, majd megnéztem az egyik hirdetést, és ott jó volt, még írtam is utána, hogy kicsit balra volt a szöveg, de jónak tűnt. Nem tudom most mi lelhette a dolgot. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Winner_hun #3410 üzenetére
Mi lesz akkor, ha meghirdetek valamit, jelentkezik rá valamelyik tag, megbeszéljük a találkát, de én
b*szokelfelejtek elmenni... és ezt játszogatom a néppel, ezáltal megkárosítva őket. Hogyan tudnak majd nekem feketét adni az új rendszeren? Vagy akkor most két értékelés rendszerrel fogtok egyszerre szórakozni (bocs: kezelni őket)? Megy majd az új HardverApró is, plusz még a fórumban is lehet panaszkodni? És ha az új élesbe megy, akkor a fórumban kiosztott feketék valahogy átvezetődnek majd az új rendszerébe is? Vagy csak a régi helyen lehet utánanézni?Ugye mondjuk egy Vaterán ott nem lehet ezt eljátszani amit írtam, mert ha valaki megvesz egy terméket és nem megy el a találkára, akkor simán tudják értékelni egy negatívval. Itt viszont ezer embert átverhetsz, mégsem fog tudni egyik sem adni neked rossz pontot. Pont ezért csak aukciós oldalakon szokott értékelés lenni, apróhirdetési portálokon nem, mivel ezeken a felek simán megbeszélhetnek bármit egymás közt, nem kötelező erejű az eladás és az átvétel. Szóval zavaros lesz ez így. Vagy a moderátoroknak joga kellene legyen, hogy az új rendszerbe fekete pontot jegyezzenek be panasz alapján is, vagy valahol a pontok környékén kellene egy feltűnő hivatkozás a régi rendszer pontjaihoz is. Vagy simán aukciós oldalt csinálni az apróhirdetési helyett.
Bocs hogy nem bugreport, hanem kritika - én építőnek szántam, még ha nem is annak tűnik. Majd idővel talán változik ez a dolog, csak félek hogy sok melóba lesz nektek. A leírtak ellenére egyébként értem én, hogy jót akartok, csak nem egyszerű ezt megvalósítani.
-
BadGe
aktív tag
íme pár észrevétel: (nem néztem hogy felmerültek-e már)
- elszúrja a régi linket: L=.. helyett L:-ot használ..
- kierőlteti a települést (és ha nincs a listában?)
- jó a képfeltöltés, de kicsik és kis felbontásúak leszenk a képek.
- ha már nagy és fehér az alap, több szövegformázás is lehetne.
- a hirdetés alatti hozzászólásokban fura helyen van az "új hozzászólás", ebből talán egy is elég lenne a képernyőn.
- nagyon cool hogy ár szerint is lehet rendezni, de szerintem az "alku szerint" az nem feltétlenül kell hogy a lista elejére kerüljön.. SŐT, igazából az hogy nem adunk meg árat még "büntethető" is vagy legalábbis lehetne egy önálló listába száműzni.és egy kis szívmelengetés:
- fasza az up rendszer, főleg ha alkalmanként kevés hirdetést adok fel.
- jó a nézet váltás, bár magukon a nézeteken talán kicsit lehetne még csiszolni.
- jó lesz ezKérdés:
- nem lehetne szín profilokat választhatóvá tenni?? biztos egymillióan örülnének egy "classic" színösszeállíásnak...szóval nekem egy kicsit világos (ami ugye szubjektív) de össze is folynak az egyes blokkok.
további jó munkát kívánok.
üdv
ge. -
mr. w.
csendes tag
eloszor is koszonet a PH/HA melosainak hogy ugykodnek a dolgon.
reszemrol par gondolat (bar bizt 1000x leirtak mar):
-dizajn: kontraszt pls!
-felso menu: ha mar ijen batar gombokat hasznaltok: lehetnenek piktogramok sot szinkodolt gombok. eros kerekites kuka. nenyuljon at a masik gombra, zavaro. ha kerekitest csinaltok az legyen minimal.
-keres/bongesz/hirdetesfelad blokk: eros kontrasztot kernenk. itt is lehetne vmi elkulonites.
fontos h hatekony legyen az oldal amit a majdani fizeto tagok elis varnak. nemkell h cirkuszi-dizajn legyen de igen is fontosak a szinek mert a gyors behatarolast segiti. az atalag embernek meg amugysincs izlese (akinek neminge...) sot kimondottan rajong a "karacsonyfa" szeru szinezetert.-hirdetesek: felhasznaloi ertekeles. pozitiv lehetne zold. a negativ meg piros.
nagyon osszefolyik a felhasznalo blokk az ar blokkal. lehetne kozte dupla tavolsag mint a jelenlegi.
a szerkezeti arany nekem 65/35-nek tunik, lehet elegendo lenne a 70/30 v 75/25 is. (az is igaz a rovidebbsorokat gyorsabban olvasa az ember...)-hirdetesen belul: itt is lehetne par egyszeru piktogram. pl uzenetkuldeshez kis ikon, infohoz is stb. mint az adatlapon... de nemkell h nagyon kontrasztos legyen kulonben telelesz minden ikonokkal ;-)
ha van tobb kep, nemlehetne egybol mindet kicsibe latni? de a galeria se rossz...nagyhirtelen ennyi, en nemvagyok kereskedo nagy kommentelo szval a tobbihez mas hozzaszol(t)
de ez mar sokkal hasznalhatobb mint az elozo "uj". jolesz ez lassan.
tovabbi sikeres munkat, kitartast a csapatnak es a teszteloknek!
-W-
-
torocsik
tag
válasz
Winner_hun #3410 üzenetére
Ezt tudom én is ,hogyan megy de most jött vissza egy e-mail tehát az működik. Eddig senki nem írt vissza, a jég megtört.
-
Winner_hun
félisten
válasz
torocsik #3409 üzenetére
Értékelés menete »
Értékelést csak a vevő kezdeményezhet. Amennyiben sikeresen lezajlott az üzlet, a hirdetésen az értékelésre kattintva az eladó e-mail értesítést kap, és amennyiben jóváhagyja a vásárlás tényét, mindkét fél értékelhet. Az archivált hirdetések már nem listázódnak, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják. Pontozásos és szöveges értékelésed a felhasználó adatlapján jelenik meg. -
torocsik
tag
Rányomok egy hírdetésnél az értékeld gombra akkor átvált Értékelést kezdeményeztél de onnan tovább semmi se e-mail se semmi ami alapján tudnám értékelni. Lehet én nem csinálok valamit jól.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BlackPriest #3404 üzenetére
Erre egy korábbi hozzászólással válaszolnék. Arról nem is beszélve, hogy mennyien nem is foglalkoznak a mostani rendszerrel, mert nem kötelező.
És ez még mindig nem bugreport.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BlackPriest #3400 üzenetére
Mondhatni "nem hivatalos" a mostani értékelős rendszer. Itteni emberek próbálnak tenni azért, hogy nyomon követhetőek legyenek a mostani aprón lezajló üzletek, de ugye mondhatni ez nem kötelező, így sokan nem is foglalkoznak vele. Ez változni fog az új aprón.
A mostani, és korábbi topicok, és gondolom az oldal is megmarad, ugyan úgy visszakereshető lesz az eddigi, mint eddig.
-
canniball
nagyúr
1. Ide nyomtam egy kommentet, mégis még mindig azt írja "Légy Te az első hozzászóló...". Ha kilistázom a kolléga hirdetéseit ott is 0 hsz. látszik.
Link a hirdetéshez és a hirdetés listához.
2. Megszűnt a mailes "témaértesítők" kérésének lehetősége vagy csak én nem találom?
3. Az UP-ok számát tekintve eldöntetett a napi 5db/user? Akinek több hirdetése van az sírni fog az aktuális 2db/hirdetés számért...CM7 + Opera Mobile12 - user agent: desktop
-
válasz
BlackPriest #3400 üzenetére
a topikokat miért törölnénk le? persze, hogy maradnak egyelőre. hosszútávon meg majd kialakul, úgy, ahogy van értelme, mert hülyék azért nem vagyunk
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged