-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
válasz
Sk8erPeter #3888 üzenetére
annyi, hogy a táblába be van includeolva pár php fájl, amikben fsockopen funkciók vannak, és a tábla ezekkel kérdezi le a szerverek/portok státuszait. de ezek csak akkor frissülnek ha frissül az oldal. én szeretném ha csak a table rész frissülne.
-
kivulallo
tag
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy van egy html table-m, ami egy nagy állapotjelző. Szeretném ezt automatán frissíteni. Sok helyen utána néztem, de vagy nem volt alkalmas, vagy túl volt bonyolítva az egész.
Nekem egy tök egyszerű programsor kéne, amit beteszek a table elé, vagy a <head> részbe, és a csak a table-t vagy egy adott <div>-et frissítget mondjuk 2mp-ként.Létezik erre egy egyszerű valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest