-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
szia!
köszönöm a segítő szándékodat
most már sikerült beleírni a problémás részt is:
tele a tábla, nincsen sehol ütközés, minden szám jó helyen van -> popup ablakban gratulál a játékosnak az ellenőrző gomb lenyomása után
favágás az tényleg van, nem is kevés
pl: tábla kirajzolását lehetett volna scripttel generálni, de ebben az esetben én nem tudtam volna megoldani a cella id-kat + cellabordereket.
egyik barátom írt bele random generátort ( mindig más feladvány ), míg nálam van 4 beégetettSajna én egy ilyen random generátorhoz még kevés vagyok.
-
peterszky
őstag
sziasztok
itt egy javascript Sudoku játék
[link]
Még hiányzik belőle az a ''fícsőr'', hogy gratulál, ha minden szám a helyén van és nincsen hiba (az ellenőrző gomb lenyomása után). Ennek megvalósításához szeretnék kérni pár tippet.
előre is köszönöm a segítséget -
peterszky
őstag
sziasztok!
egy olyan Javascriptet keresek, ami kiírja az oldal utolsó frissítésének az idejét
tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest