-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
+ többiek:
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor#8111K1nG HuNp: Olyan szemptonból írtam, hogy azért mégiscsak van interface, class, meg öröklés, szemben egy pure JS környezettel (+típusosság). Azzal már tisztába kerültem, hogy végül ugyanúgy JSre fordul az egész és a validáció is csak fordítási idejű.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerűbb webes alkalmazás elkezdése előtt állok. Egyelőre csak kliensoldal lenne, szerveroldal nem kapcsolódna hozzá (beágyazva lenne egy már működő rendszerbe, amivel JS APIn keresztül kommunikálna). Külső JS libek is lennének használva.
Első körben Typescriptet gondoltam használni, mivel nem túl bonyolult és mégiscsak típusos, OO szemlélethez közelebb áll, mint a sima JS. Viszont teljesen tapasztalatlan vagyok, hogy kizárólag kliens oldalon használva milyen eszközzel lenne érdemes tesztelni, buildelni (pl. webpack)?
Vagy megoldható kéne legyen, hogy TSben írt, több modulból álló alkalmazás kizárólag egy tsc fordítás után böngészőben tesztelhető legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor