Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tilla23
    csendes tag

Azt hiszem én értem mi a feladat. Gyakorlatilag annyi, hogy más oldal jöjjön be attól függően milyen nap van ma vagy milyen napot választott ki a felhasználó. De a default megjelenés a mai naphoz kötődik.

És ezt csak statikusan lehet megoldani? Különálló fájlként funkcionálna mint egy program? Mert ha nem akkor szerintem érdemesebb ezt php-val megoldani, mint minden naphoz egy külön html fájlt szerkeszteni. Sőt így hirtelen nem is tudom ,hogy lehet e php nélkül megoldani.

Közbe megnéztem. A window.location.replace(); utasítással tudod átirányítani.
    Lekéred a dátumot (gondolom ez megvan) majd pl.:

switch(n)
    {
    case 2013-03-20:
    window.location.replace("1.html");
    break;
    case 2013-04-21:
    window.location.replace("2.html");
    break;
    default:
    window.location.replace("default.html");
    }

• tilla23
    csendes tag

Példa? - Lásd történelem. Évente más-más események fűződnek egy naphoz. Mi a legegyszerűbb visszakeresési mód? Amihez a segítséget keresem kiválasztja az adatbázis adott számú lapját, fényképét, a szám pedeig nem más, mint az adott hónap "X"-ik napja, 1,2,3,...,30,31.A hivatkozás alapja egy naptár, a link meg "001.html," vagy "001.gif", stb. de ezt nem a látogató teszi aktívvá, hanem eleve az az oldal jön be. Utána hiva megy a látogató az már más kérdés.

Azt hiszem én értem mi a feladat. Gyakorlatilag annyi, hogy más oldal jöjjön be attól függően milyen nap van ma vagy milyen napot választott ki a felhasználó. De a default megjelenés a mai naphoz kötődik.

És ezt csak statikusan lehet megoldani? Különálló fájlként funkcionálna mint egy program? Mert ha nem akkor szerintem érdemesebb ezt php-val megoldani, mint minden naphoz egy külön html fájlt szerkeszteni. Sőt így hirtelen nem is tudom ,hogy lehet e php nélkül megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák