-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zhagyma #1311 üzenetére
Hali!
Akkor mégsem kérdeztem hüleséget...
, kösz a választ!
Írtad, hogy "Nem rossz könyv első nekifutásra", gondolom akkor van jobb is...
Esetleg tudnál javasolni, nagyon jó könyvet JS témakörben, amiben tényleg minden de minden benne van?(az összes létező JS függvény, ezek részletes leírása, közép és felsőfokú JS programozás-technikák, stb)Fire.
UI: nem gond ha angol, sőt az lenne a jobb...
-
válasz
zhagyma #1309 üzenetére
Hali!
Köszönöm a tökéletes elemzést!
(az IF-el nem kellett volna bajlódnod..)
Ehhez kapcsolódva;
Mint ahogy írtam, ez egy működő JS-kód részlete, tehát biztos nem feleslegesen van bent az a sor...
Ezek szerint van olyan objectum, aminek van ilyen attributuma?
Esetleg saját "készítésű" objectum, saját "készítésű" attributummal?Nézd el ha butaságokat kérdezek, de számomra még új a javascript...
Az eredeti végzettségem rendszerprogramozó, úgy hogy elég gyorsan sajátítok el más programozás-nyelveket, csak a JavaScript Bible 6th Edition könyvben, még nem jutottam el idáig...
Lehet, hogy pár nap múlva, magamtól is rájövök, hogy mekkora hüleséget kérdeztem..Fire.
-
Hali!
Valaki tudná értelmezni nekem ezt a JS sort?
(az objID az egy TABLE objektum ID-je)var obj = document.getElementById(objID);
var state = obj.getAttribute("hm.state");
if (state == null) { state = "0" };A programrészlet 2. sora érdekelne, mert a getAttribute az egy adott objektum általam kívánt attributumát adja vissza.
Viszont a TABLE objektumnak nincs STATE pláne nem HM.STATE attributuma...Fire.
UI: a programrészlet egy kifogástalanul működő JS-ből van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged