Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Sk8erPeter #2404 üzenetére
Így van, csak szineződés nélkül és képzeld úgy el mintha a gomb amire kattintok(lenne a belépés az oldalra gomb) a szöveg (oldal) közepén lenne és a mögött lenne a szöveg, (meg még képek is...) és azokon lenne ez a Blur effekt. De még mielőtt rákattintanék a gombra, majd miután rákattintottam eltünne a blur effekt (a háttérről).
Így képzeltem el.
-
fulton
addikt
válasz
Sk8erPeter #2402 üzenetére
innen töltöttem le
Nem, azt szeretném elérni hogy ahogy jelenleg is bejöjjön az oldal, de a háttér elmosott legyen (blur). Mint mikor a lightbox-al megnyitod a képet és a háttér elfeketedik (átlátszóan). Na nekem is szeretném a háttér ilyen lenne csak "elmosottan".
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy blur effekt Js em, és ezt rá szeretném tenni az egész oldalra. jelenleg úgy nézz ki az oldal, mikor megnyitod bejön egy "bleépés" gomb, de ugyanakkor a háttérben látszik maga az oldal is. (csak a menük nem). És azt szeretném hogy ekkor még Blur effekt legyen a hátteren, vagyis az oldalon (kivéve a belépés gombot), majd mikor rákattintok visszaváltson normál módra. Ezt miként tudom kivitelezni?ha mondjuk "blur_effect.js maga a megírt javasript"
Ez a kód jó pl képekre:
<script type="text/javascript" src="./blur_effect.packed.js" ></script>
<script type="text/javascript">
//blur image
var imgel = document.getElementById("image");
var img_pos = imgel.getBoundingClientRect();
var img = new blur(imgel);
</script>Ez szövegre:
<div id='blured'>
<p>Lalalalalalalalallalaa.</p>
</div>
<script type="text/javascript" src="./blur_effect.packed.js" ></script>
<script type="text/javascript">
var bl = new blur("blured");
</script>De hogy lehetne kivitelezni a fent irottakat?
Valamiféle (maszk kéne rá tenni az oldalra vagy nem tom..) nem nagyon értek ehhez sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest