-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szicsu
őstag
Valami ilyesmi kell neked?
<form name=''newmessage'' method=''post'' action=''valami.php''>
<textarea id=''komment'' name=''komment'' cols=''20'' rows=''5''></textarea>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
sok-sok szöveg
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<input type=''button'' onclick=''document.getElementById('komment').focus();'' value=''ugrás a kommenthez és focus...'' />
</form> -
Forest_roby
őstag
nem ismerem/használom ezeket az ember adatbázis weboldalakat. tehát nem.
az ötlet már régóta megvan, hogy vmi ilyesmi kellene nekem és most a megújult freemail-en láttam ilyet (kukaüritésnél).
Azért annak elég bonyesz a forráskódja, ugyhogy hagytam az egészet és reménykedtem, hogy ti tudtok egy normálisabb tutort vagy vmi ilyesmit.
Egyébként én is nézegettem és találtam is egy ilyesmi képnézegetőt, de egyenlőre még várok, hátha kapok vmi jobb kiinulót...
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
csinálsz egy val függvényt, annak átadsz egy id-t, aminek alapján a val ID!! -jű meződnek átadod azt az értéket...
tehát:
functino val(id)
{
var val = document.getElementById('val');
val.value = id;
}
az input-nak meg adj id-t is, ami legyen val, vagy lehet bármi, de akkor a függvényben is cseréld ki... -
vakondka
őstag
mi lenne, ha nem ugyanazon az oldalon lenne a válaszhoz a form,
mint ahol a hozzászólások?
Arra gondolok, hogy így sokkal egyszerűbb lenne az egész, mert a hsz linkjébe bele lehetne rakatni a php-val, hogy az melyik hsz és a feldolgozó oldal,
ahol beírják a választ az egy $_GET-el szépen lekérdezi a változót és már meg is van a hozzászólás száma.
Így folytatva a gondolatmenetet a válaszhoz tartozó form hidden mezőjébe bele tudod íratni az értéket, hogy melyik válaszról van szó.
Tudom, hogy ez nem ez amit szerettél volna, de talán azért jobb,
mert könnyebb megvalósítani és akkor is menni fog, ha a felhasználó letiltotta a javascriptet.
[Szerkesztve] -
vakondka
őstag
úgy látszik, hogy már álmos vagyok, hogy nem vettem észre...
mindenesetre találtam egy olyan működő példát, ami egy text mező értékét változtatja meg:
<FORM NAME=''uj''>
<INPUT TYPE=''text'' NAME=''szoveg'' VALUE=''www.microsoft.com''>
<INPUT TYPE=''button'' VALUE=''Új szöveg'' onClick=''document.uj.szoveg.value='www.yahoo.com';''>
</FORM>
tudom, hogy ez még nem a megoldás, de ebből talán ki lehet indulni,mert elvileg ugyan mindegy, hogy text, vagy hidden a mező...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest