Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi !

Így könnyebb lett volna a hibát megtalálni...

-
Gyuri16
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
vagy tools/error console

-
Dave-11
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megvan köszi

JavaScript -tel lehet beléptetőt csinálni egy oldalra? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
<script type="text/javascript">
<!--
window.onload = function(){
document.getElementById("id1").getElementsByTagName("a")[0].href = "http://prohardver.hu";
};
// -->
</script>Itt most csak annyira figyeltem, hogy az "id1" azonosítóval rendelkező lista legelső elemében (0. index) található elemnek kell megváltoztatni a href értékét. Szóval ez a listának első hivatkozására működik.
Az általad leírtaknak ez megfelel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Up!
-
x123456
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt kell mondjam, nekem az az oldal IE alatt el sem indul, FF és Chrome alatt pedig csak a lejátszó és a lapozás működik, azok az elemző bigyók semmilyen formában nem adnak használható kimenetet.
-
x123456
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vagy így.

-
x123456
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
valami olyasmi, hogy
var x=document.getElementsById("main-audio");
x.innerHTML="...";és a ... helyére beírod az eredeti <audio> tag általad elképzelt változatát.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
document.getElementById("main-audio").src = "newaudio.ogg";
Ezzel az a baj, h. a hangelemző szkriptek nem tudják kiolvsni, mert utólagosan cseréli le. Egyáltalán megoldható ez úgy GM-el, h. a hangelemzők is működjenek?
Szerk.: Gondoltam lementem az oldalt, és kicserélem simán a zenét. Nos lementettem, elindíttottam, és így sem megy a hangelemzés.

-
cucka
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jól hangzik, de nem, egyszerűen csak a nagy sietségben lemaradt a 3-al való osztási maradék
. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ki mondta, hogy nem?
Csak ha már homár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Silvercrest Rajztábla
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.