Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, és deprecated, ahogy volt már róla szó a topicban.
Lásd jQuery hivatalos oldala.
Nem jó, nagyon nem az. Ne fagyasszuk be a júzer GUI-ját azért, mert nem jöttünk rá a jó megoldásra.(#3522) martonx :
én is így látom. Egy "kicsit" értelmesebb, mint a múltkori "valósítsunk meg komplett webshopot CSAK JavaScript-alapokon"-feladat... így legalább a diákok talán elkezdik érteni, mit jelent az, hogy aszinkron kommunikáció.(#3519) Lacces :
nem volt egy túl nagy vitatéma, a lényeg, hogy senki ne AJAX-ozzon úgy, hogy szinkron kommunikációt erőltet. Mert az rossz. -
spammer
veterán
Most már értem, köszi

Szerintetek az kivitelezhető, hogy a link szövege megváltozzon a toggle funkció után. Arra gondolok, hogy alapból például "mutat" a link, ha rányomok, megjelenik a div, de ezután a link szövege "elrejt" lesz. Tehát a js animáció és a div megjelenítése után más szöveget mutatna a link.
<a href="#" id="toggle3">Mutat</a>
<a href="#" id="toggle3">Elrejt</a>Gondolom ahhoz, hogy a szöveget módosítani tudja a js, lehet, hogy egy span tagbe kellene rakni és úgy lehetne rá hivatkozni.
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Mutat</span></a>
<a href="#" id="toggle3"><span id="toggleLink">Elrejt</span></a>
Jól gondolom, vagy túlbonyolítom?
Meg lehet ezt oldani egyszerűen? 
-
spammer
veterán
Jók, direkt egy csináltam egy új, üres html-t tesztelésre, mert nem működött élesben.
Ennyi az egész kompletten:
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="hu-HU">
<head>
<title>Teszt</title>
<meta charset="UTF-8">
<script type="text/javascript" src="scripts/jquery-1.9.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$('#toggle3').click(function() {
$('.toggle3').toggle('slow');
return false;
});
</script>
</head>
<body>
<a href="#" id="toggle3">Animated Toggle</a><br /><br />
<div class="toggle3" style="display:none; background-color:#4CF;width:100px;height:100px;"></div>
</body>
</html>a linkelt oldalakon ez működik, helyben nem, mert a linkre kattintáskor csak a "#" jelet írja az url végére (test.html#), azaz "üres" hivatkozásnak veszi és nem fut le a script vagy én nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lásd jQuery hivatalos oldala.

Meg lehet ezt oldani egyszerűen?