Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9559 üzenetére
Így ebben a formában teljesen érthető, miért így készült. Ha innen nézzük (anyagi vonzat), akkor pedig kifejezetten értékelendő az elkészítési mód.
Az API lassúságát szerintem több dolog is befolyásolhatja és nem feltétlen a háttérkódokban keresendő a probléma.A PHP-zással kapcsolatban igazat adok neked, de hogy kicsit be tudjam védeni magam, mint hobbi fejlesztő nem foglalkoztam még más szerver oldali nyelvvel. Igaz, többször elgondolkodtam már rajta, hogy megnézem ezt a "Webfejlesztés Python nyelven" dolgot, de a villámbemutatók alapján nem tudtam még eldönteni, megéri-e, vagy sem.
Szerk.: Megnéztem a szegmens- és eseménytérképet. Látom, miről beszélsz, érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nyaralás topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 - alap
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest