Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx
    veterán

Nem értelek titeket.
    Kérkedtek a tudásotokkal, de amikor egy egyszerű kérdést teszek fel nem tudtok válaszolni, és ezért inkább tereltek.

Te pl azt állítottad, a javascript semmire se jó, és teljesen felesleges.

Silence pedig hogy ő annyira jól tudja, hogy meg se tudja osztani.

Eddig bármit kérdeztem terelés lett belőle, majd gúnyolódás, és végül milyen királyak vagyunk megelégedés.

Nekem is van olyan tudásom amivel a porba alázhatnálak, csak nekem van inteligenciám is hozzá. Tudom, hogy mindenki volt kezdő, és nem mindenki egyforma, és legfőképpen nem felejtem el honnan jöttem.

Szégyeljétek magatokat.

"Te pl azt állítottad, a javascript semmire se jó, és teljesen felesleges." - mutasd már meg, hogy hol állítottam? :D Várj, ne mutasd, nem érdekel ;]
    Pont azt próbáltam elmagyarázni, hogy mennyire eltérően kell használni a javascriptet a futtatási környezettől. De képtelen vagy megérteni.
    Szóval részemről peace és ignore, nem az én problémám, hogy képtelen vagy a valóságot elfogadni :)

• cattus
    addikt

Nem értelek titeket.
    Kérkedtek a tudásotokkal, de amikor egy egyszerű kérdést teszek fel nem tudtok válaszolni, és ezért inkább tereltek.

Eddig bármit kérdeztem terelés lett belőle, majd gúnyolódás, és végül milyen királyak vagyunk megelégedés.

Nekem is van olyan tudásom amivel a porba alázhatnálak, csak nekem van inteligenciám is hozzá. Tudom, hogy mindenki volt kezdő, és nem mindenki egyforma, és legfőképpen nem felejtem el honnan jöttem.

Szégyeljétek magatokat.

Böngészőn keresztül JS-sel lokális fájlt nem fogsz tudni olvasni. Vannak rá workaround-ok, pl. hogy a JSON értékét stringként eltárolod egy JS változóba, és ezt ugyanúgy belinkeled a HTML-be mint az ezt feldolgozó JS-t (ez volt látható az általad linkelt megoldásban), vagy indítasz egy HTTP kérést a fájlod felé. Az már rajtad múlik, hogy melyik a neked megfelelőbb megoldás.

• Silεncε
    őstag

Nem értelek titeket.

Szégyeljétek magatokat.

Ha visszábolvasol hármat, ott leírtam ;) az már nem a mi bajunk, hogy te csavarhúzóval (ami jelen esetben a böngésző) akarsz defektes kereket javítani.

Új hozzászólás Aktív témák