Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y
    veterán

Hol írtam, hogy halott? Csak azt írtam, hogy már nem menő, és nem véletlenül, mert szvsz sose volt jó, csak hát a hype…
    Angulart per feature semmi értelme összehasonlítani a react-tal, vue-val, mert az angular egy full framework, a react csak egy faék rendering engine (hehe, nevével ellentétben még csak nem is reagál a modell változásokara :D ) a vuejs meg egy rendering engine, ami legalább reagál a modellek változására.
    Ezért is írtam, hogy az Angulart jóval nehezebb megtanulni, megérteni, mert van (és kötelező is benne használni) a DI-t, controllereket, service-eket, ahogy az egy böszme nagy rendszerhez illik.
    És pont ezért ajánlom egy szakdolgozat erejéig sokkal inkább a Vue / React-ot, mert Angularhoz képest röhej laza a betanulásuk (hacsak nem szopatjuk meg magunkat rögtön Redux-al a React mellé, vagy VueX-el a Vue mellé), miközben egyébként ezekkel is pont ugyanúgy össze lehet nagy és komoly összetett frontendeket tenni, mint Angularral.

Szerintem az Angular nem jart le, csak foleg nagy cegek hasznaljak mint de facto FE solution.
    Abban egyetertek, hogy egy startup valoszinuleg nem angular-t fog valasztani a friss (egyetlen) termekhez, es azzal is egyetertek, hogy egy szakdolgozathoz nem biztos, hogy angular a legjobb valasztas.

Ettol fuggetlenul nem kell leirni, tobb ceg hasznalja mint gondolnad szerintem, sot meg a legtobb 1.x-et hasznal ebben biztos vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák