-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szerintem SPA-nál senki sem szokott foglalkozni azzal, hogy mi van ha nincs engedélyezve a js. Mint ahogy előttem is írták akkor megette az egészet a fene. Ha gyakorlás céljából csinálnád akkor én vmi olyasmit csinálnék hogy detektálnám hogy ki van kapcsolva a js, kitennék egy üzenetet, hogy engedélyezze a user, vagy ha nem akkor itt egy link egy másik alkalmazásra ami csökkentett funkcionalitással bír. Magyarán az SPA alkalmazásba nem tenném bele annak kezelését hogy mi van ha nincs js.
-
DNReNTi
őstag
Ha nincs engedelyezve a JS futtatas, akkor az egeszet megette a fene. Erre szoktak hasznalni amugy a
.no-js
(vagy barmilyen mas tetszoleges, de beszedes) CSS osztalyt a dokumentumon, amit a JS azonnal levesz. Ha nem veszi le, akkor nem fut a JS, tehat meg tudsz jeleniteni mondjuk egy alert-et, hogy draga user, tessek ma' engedelyezni a JS-t 2017-be legyen kedves, vagy haladjon tovabb. En egyebkent ezzel siman nem foglalkoznek, akinel le van tiltva a JS az nem akar internetezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest