Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Inkább utóbbi, de kliens oldalon semmit sem elég lekezelni. Közben rájöttem, hogy tényleg kevertem kicsit a szezont a fazonnal, vagy legalábbis két külön dologról van szó.
1: throttling, hány request mehet egyidejűleg - böngészőnek van beépített defaultja -> nem érdekel most engem
2: ddos - ne lehessen floodolni a szervert -> ehhez tűzfal vagy proxyszerver kell, van rá out-of-the-box megoldás -> nem érdekel most
3: "rate limiter" - a user megpróbál belépni, nem megy, megpróbál mégegyszer, nem megy, harmadik próba előtt már várnia kelljen 5 másodpercet -> ez kell nekemValószínűleg nincs erre kész megoldás, meg csinálni magamnak, de nem tűnik vészesnek, így, hogy már rendbe tettem a fejemben a dolgokat
És ha hiszitek ha nem, az, hogy leírtam már sokat segített, hogy tisztuljon a kép 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Formula-1
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ha hiszitek ha nem, az, hogy leírtam már sokat segített, hogy tisztuljon a kép