- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno #5603 üzenetére
"Arra, hogy a TDD/BDD többlet idővel járna mutathatnál valami bizonyítékot, mert pont az ellenkezője igaz."
Ha nem baj, megfordítanám a dolgot: arra mutathatnál nekem olyan általánosítható bizonyítékot, hogy minden esetben gyorsabb összeállítani egy gigarendszerben - annak összes függőségével, aktuális használati esetnek megfelelő konfigurációjával, stb. - egy valóban komplett tesztkészletet egy kisebb/nagyobb feature időre történő fejlesztéséhez, mint TDD/BDD aktuális alkalmazása nélkül azt elkészíteni. Mint minden általánosítás, a tiéd is itt sántít. Ha előre megvan hozzá minden infrastruktúra, valóban csakis mindenki úgy készített kódot, és valóban mindenki töltötte az idejét a minden esetre kiterjedő tesztesetek lefedésével, akkor előfordulhat, hogy nem akkora para, de van, amikor tényleg para.
De hidd el, ezt nem bántásból vagy kötekedésből írtam le, hanem azért, mert a gyakorlat sokszor sajnos messze kell, hogy kerüljön az elméleti bullshittől, még ha az elméleti bullshitnek nyilvánvalóan lehet bőven létjogosultsága."Persze ha nem veszed komolyan az egészet, vagy nem fotnos a minőség, akkor nyugodtan fejleszthetsz tesztek nélkül is."
Hümm, tehát arra, aki valaha életében merészelt leírni TDD/BDD-elvek alkalmazása nélkül kódot céges környezetben (alap, hogy az első kör nem az éles), Te most itt ünnepélyesen kijelentetted, hogy nem veszi komolyan az egészet, meg annak nem is fontos a minőség, értem.
Sajnos nem lettem meggyőzve - de még egyszer megemlíteném, cseppet sem becsülöm le a TDD/BDD előnyeit és szépségeit. (Egyébként meggyőzésként említettél EGY multit, ahol állítólag csak olyan kódot adnak ki a kezükből, ami ezen elvek mentén készül - egyrészt nem tudhatjuk ennek valódiságát, másrészt nem egy nagy merítési minta. De a gondolkodásmódod alapján biztos csakis ott lehet a szakma krémje, ahol ez percről-percre szem előtt van, máshol csak noobok és igénytelen k×csögök vannak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest