Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem is kifejezetten neked cimeztem a valaszt, hanem ugy altalanossagban a temahoz. Legtobbszor en is olyanoktol olvastam az ilyen jellegu "cikkeket", akik egy kicsit sem konyitottak a temahoz, frissen talalkoztak a JS-el, majd szornyulkodve kezdtek azonnali posztolasba az ilyen frucsa viselkedesekrol. Onnan veszem, hogy akik ilyeneket irnak sokszor (nyilvan nem mindig) nem ertenek hozza, hogy altalaban el szoktam olvasni a hozzaszolasokat is, ahol mindig be szoktak nekik linkelni a referenciabol a coersion szabalyokat, es mindig az a valasz, hogy azt se tudtak, hogy van ilyen referencia
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP omen 17-w131ng bontva
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.