-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia. Ha mindenképp by-hand akarod csinálni a dolgot, és nem akarsz használni MVC framework-öt, akkor -és itt most meg kell sajnos jegyeznem, hogy magamtól még nem csináltam MVC-t itthon- én kb így állnék neki.
https://github.com/jim-y/js-mvc
Annyi, hogy a view szerintem ebben a példámban eléggé sántít, ha ilyet csinálnék, akkor például a view az MVC-ben React lenne, vagy minimum Handlebars, a controller maradna VanillaJS, a model-t pedig a backendről szedném mondjuk egy NoSQL datastore-ból. Persze ha nem használnék mondjuk ember-t

"Én úgy tudom, hogy "funkció alapú osztályt", csak prototype-al tudom bővíteni, de lehet én tudom rosszul."
Hát megmondom őszintén ezt én sem értem, nem csak martonx.

A prototypeal egy JS típushoz tudsz példánymetódusokat adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest