Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Most komolyan, mi szükség volt erre a stílusra? Mondtam én neked bármi rosszat? Kitűzted magadnak célul, hogy most aztán belémkötsz, vagy mi a célod? Ne aggódj, eddig csak saját magadat hergelted be igazából teljesen feleslegesen (bár inkább meglepő módon), de ez nem épp arra utal, hogy ne vetted volna magadra a korábbiakat (de ne haragudj, valahogy nincs kedvem ehhez a "nem is, hanem te!!"-jellegű elkezdett óvodastílushoz).

Mindenesetre tényleg nem értem, mi bajod van, min húztad fel magad, bár gondolom épp szar kedved volt/van, és engem találtál be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Robotporszívók
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest