-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igaz, a framework biztosít, még a .Net és a Java-ban is...
Javascript programozási nyelv, vagy szkript nyelv, az sajnos nem tudom, sokszor megszóltak már mindkét kifejezésért, úgyhogy ezt a vallási kérdést tegyük félreA Node.js eddig szimpatikus, én azt láttam rajta, hogy kliens oldalon lehet vele szerver oldali műveleteket végrehajtani, ami baromira tetszett
. WinJS-t nem ismerem, de gondolom csak win-es.
W3 File/FileReader API tényleg képes lenne könyvtár tartalmat kilistázni? Mert én csak azt láttam, hogy fájlt tud beolvasni és kész... mármint annak tartalmát, de így könyvtár tartalom (könyvtár , fájlok) beolvasása nem.SOAK, Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest