Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• papa019

senior tag

válasz Sk8erPeter #2448 üzenetére

Kell egy már meglévő adatbázis az alkalmazáshoz, amiben területek vannak (városok, települések, kerületek, épületek, stb.). És mivel nekem nincs adatbázisom, és ezt nagyon időigényes felépíteni, ezért kellett keresni valami ilyen szolgáltatást...
    Sajnos tapasztalom, hogy nagyon felületes a dokumentáció, amit nem is értek (bár hozzáteszem, hogy az egész WikiMapia oldallal kapcsolatosan vannak számomra érthetetlen megoldások).
    A témavezetőm ötlete volt az oldal használata (én korábban nem is ismertem), ő mondta, hogy ez alapján csináljuk meg az alkalmazást.
    Igazából egy helymeghatározásból állna az egész, majd a meghatározott pozícióhoz kapcsolódóan olyan információkat jelenítene meg az alkalmazás, hogy melyik országban/városban/kerületben/kerület-részben van a felhasználó.
    Lassan már úgy vagyok vele, hogy jobban járnék, ha saját adatbázist hoznék létre az egészhez, mert ma is több órát elcsesztem a wikimapia api miatt és nem jutottam semmivel előbbre.
    Meg a legnagyobb baj az az egésszel, hogy a félév előtt nem foglalkoztam egyáltalán javascripttel és így azért nem egyszerű nekilátni a dolgoknak.
    Ha esetleg tudtok adni valami tippet, hogy merre induljak el, hol találok ehhez a témához hasznos infókat, akkor nagyon hálás lennék nektek.

Új hozzászólás Aktív témák