- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss #2300 üzenetére
Ezekről a funkció blokkokról nem találtam könyvekben "official" véleményt. Amik normális könyvek a kezembe kerültek, ezt valahogy egyik sem taglalta. Pusztán a szintaktikája révén:
var valami= (function( ) { })( );
az a bizonyos zárójel nekem olybá tűnt, hogy ez a "valami" változó igazából egy függvényt fog tárolni, mint pld a C++ függvény változói, ami rajta keresztül hívható, és ez mindössze egy másik alakja ennek:
var valami= function( ) { };
Akkor ezt benéztem volna?
Ha akad egy jó könyv, amelyik részletesen taglalja a funkció blokkokat is, és legalább csak egy kicsit kevésbé érthetetlenül absztrakt, mint az Angst Erzsébet könyv, szívesen elolvasom belőle.
language="javascript"> <--
Ezt hol olvastad?
Töltöttem le néhány weblapot, és firefox helyett notepaddal néztem meg. Ott olvastam. Ez valami bad practice lenne? Hamarosan jön az xhtml, az mit mond erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged