- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Nekifutok még1x, mert kellőképp belekeveredtem a dologba, hátha sikerül...
Ha jól értem, vannak objektumok/osztályok, amik a scriptet tartalmazó/futtató környezettől többé-kevésbé függetlenek (ezeket emlegeti JS Objectként a tutorial), ezeket valóban osztályként kapom és példányosítani kell őket (kivéve talán az array-t, az mintha automatikusan jönne létre, amikor tömböt gyártok - bár ennek utána kéne olvasnom)
Aztán van a másik csoport, (browser + HTML DOM object), akik eleve objektumként jelennek meg, ezeken át tudok "kommunikálni" magával a scriptet tartalmazó lappal és a böngészővel.
Én az XMLHttpRequest-et ezutóbbiak közé sorolnám, mivel végeredményben ez is a böngészővel, rajta keresztül a web szerverrel társalog és nem látom előnyét annak, hogy több példányt készíthetek belőle -> nem értem, miért nem a böngésző objektumok közé tették, eleve példányosított formában. -
x123456
aktív tag
Hagyjuk, úgy látszik, nem tudom érthetően leírni, hogy min akadtam el, ráadásul a tutorial is bekavar azzal, hogy objektumként kezeli azokat az osztályokat, amiket példányosítani kell és azokat, amiket eleve objektumként ad.
(lásd JS objects - amiket 99%-ban valóban osztályként ad vs. Browser objects, HTML DOM objects, akik viszont leginkább objektumként jelennek meg)
A 3rd party meg momentán nem "játszik", azokat így vagy úgy, telepíteni kell, nincsenek a "szabványos" böngészők mindegyikében. (már feltéve, hogy egy dologról beszélünk, amikor 3rd party-t emlegetünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest