- UHD filmek lejátszása
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Nekifutok még1x, mert kellőképp belekeveredtem a dologba, hátha sikerül...
Ha jól értem, vannak objektumok/osztályok, amik a scriptet tartalmazó/futtató környezettől többé-kevésbé függetlenek (ezeket emlegeti JS Objectként a tutorial), ezeket valóban osztályként kapom és példányosítani kell őket (kivéve talán az array-t, az mintha automatikusan jönne létre, amikor tömböt gyártok - bár ennek utána kéne olvasnom)
Aztán van a másik csoport, (browser + HTML DOM object), akik eleve objektumként jelennek meg, ezeken át tudok "kommunikálni" magával a scriptet tartalmazó lappal és a böngészővel.
Én az XMLHttpRequest-et ezutóbbiak közé sorolnám, mivel végeredményben ez is a böngészővel, rajta keresztül a web szerverrel társalog és nem látom előnyét annak, hogy több példányt készíthetek belőle -> nem értem, miért nem a böngésző objektumok közé tették, eleve példányosított formában. -
x123456
aktív tag
Hagyjuk, úgy látszik, nem tudom érthetően leírni, hogy min akadtam el, ráadásul a tutorial is bekavar azzal, hogy objektumként kezeli azokat az osztályokat, amiket példányosítani kell és azokat, amiket eleve objektumként ad.
(lásd JS objects - amiket 99%-ban valóban osztályként ad vs. Browser objects, HTML DOM objects, akik viszont leginkább objektumként jelennek meg)
A 3rd party meg momentán nem "játszik", azokat így vagy úgy, telepíteni kell, nincsenek a "szabványos" böngészők mindegyikében. (már feltéve, hogy egy dologról beszélünk, amikor 3rd party-t emlegetünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest