Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• j0k3r!
    őstag

Jahh, de most nézem a listádat, és a <li> elem után van egy <a> tag, aminek viszont egyáltalán nincs id-je, Te meg a paraméterlistában a this-szel az <a> elemet adod át, tehát a melyik.id (ami jelen esetben az <a id=""> lenne) soha nem lesz ugyanaz, mint a <li> id-je, mivel nincs is neki egyáltalán id-je. :D Remélem érthető volt, bár kissé zagyván fogalmaztam.
    Tehát az <a> elemnek is adj id-t (ne ugyanaz legyen, mint a <li> elemnek, mert az helytelen), és aszerint hivatkozz rá a függvényben.
    Mindenképp sokat segítene, ha feltöltenéd valahova (valami ingyenes tárhelyre, pl. fw.hu, atw.hu, vagy tök mindegy), mert akkor nem kéne annyit visszakérdezni, hogy mit is szeretnél, meg egyből láthatnánk az esetleges hibát.

ahogy adtam id-t az "a"-nak is egybol mukodik :Y
    ezer koszonet :R
    asszem mar logok par sorrel : )

a feltoltest kicsit halasztom, mivel "blabla" szintu tartalommal van feltoltve meg az oldal jelenleg.

tudom, hogy nem ide tartozik, de ha 1024-re optimalizalnam az oldalam, akkor hany pixelnek kellene lennie a 3 divemnek a szelessegenek osszesen, hogy kitoltse a helyet?

Új hozzászólás Aktív témák