- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
martonx #8254 üzenetére
"_General_ data protection regulation" - csak hogy lássuk a nevét egészben. Bármilyen adat, ami a felhasználótól vagy tevékenységéből származik közvetve vagy közvetlenül, el kell számolni vele utolsó bitig. Semmit sem számít, hogy személyi eszközön vagy nyilvános számítógépen használja-e valaki, hogy az adat közvetlenül nyomon követhető, vagy személyhez köthető-e vagy sem, az adatkezelési tájékoztató törvényben előírt kötelezettség.
20-onéves kölykök a játszótéren egymásnak nagyzolós duma közben nyilván más a valóság érzékelésük. De az a játszótéren van. 3 bíróval farkas szemet nézve valahogy az összes nagyzolós duma kussol, mint kutyakaki a fűben.
-
coco2
őstag
Az elsődleges gdpr irányelv az elszámoltathatóság. Le kell írnod, milyen adatot kérsz el, miért kéred el, mire és hogyan használod, tárolod, változtatod, frissíted, hogyan nézhetik meg a felhasználóid, milyen adatokat tárolsz tőlük aktuálisan, hogyan kérhetik a törlését. És aztán be kell tartanod. Bármi adatot bármi célra kértél el, tényleg csak arra használd, különben kaphatsz a nyakadba alapos büntetést (mert az jellegében olyasmi, mint a sikkasztás). _Kényelmes_ lehetőséget kell adnod a felhasználóidnak, hogy jó előre elolvashassák, mit, hogyan, és miért csinálnál, és eldönthessék, hogy azt elfogadják-e, vagy sem. Ennyi a gdpr-ről.
A local storage-et illetően nem sikerült precízen elmagyaráznod, mire, hogyan, és miért használnád, így nem sokat tudunk róla véleményezni. Esetleg írd meg róla az adatkezelési tájékoztatót, azt elolvassuk, és akkor majd véleményt tudunk róla írni.
A gdpr irányelveken túl léteznek közösségi irányelvek is. Például egy YT véleményvezér lehord a marhaságaidért, az alkalmazásodat lehúzhatod a budiban
-
coco2
őstag
Megkérdezhetem miért találtad "bénának" a forgót?
Aktuálisan szintén van loading indicator problémám, de én nem bénának találtam, hanem kompatibilitás kérdések miatt húzom a számat.
Amit egyenlőre én csináltam, az egy még sokkal bénább dolog. A teljes div-et egy másik div-vel takarom le (z indexet írok át, és a másiknak fölé rakom). A takaró div kapott fehér hátteret, így nem látszik, ami mögötte van. És egyenlőre placeholder-ként egy darab szöveg van a takaró div-en "please wait". Na ez aztán a tényleg béna
Viszont 100% böngésző kompatibilis.
-
coco2
őstag
válasz
lanszelot #8237 üzenetére
Hogy ki hogyan tud / szeret tanulni, az embere válogatja. Éppen a programozást illetően az oktató videók talán nem a legjobbak kezdetben. Sokkal inkább ilyesmi könyvekkel érdemes elkezdeni. Hogy e-book formájában meg tudod-e szerezni valahonnét / valahogyan, az rajtad áll. Általában beszerezhető valami. Leír alapokat, aztán mutat rá gyakorlatot, mire és hogyan jó.
A "mindent megtanulni" - nem, az úgy nem szokott működni. Valamit megtanulni, úgy már esélyesebb. Válassz egy darab elemi konkrétumot, mire akarod használni. És azt csináld meg. Aztán csinálod az egyik példát a másik után. Ha 5 év múlva még mindig csinálod, valószínűleg addigra már megtanultál tanulni. (Vagy réges-régen feladtad.)
-
coco2
őstag
válasz
kw3v865 #8218 üzenetére
Amit hirtelen találtam arról az importról, hogy a browser fér hozzá az anyaghoz, és előkészíti neked böngésző kiegészítésként az erőforrásait. Magát a file-t te nem kapod meg. Gyaníthatóan licencelési kérdés van mögötte. Tényleg vicces, hogy képesek voltak ilyesmit is fejleszteni.
-
coco2
őstag
Nem cookie-t hoz létre, hanem adat file-t. Korlátos mérete van, szóval csak valami személyi cucc fér bele. 5 megára számíthatsz, többre nem. Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Akadt egy szemléleti problémám, és nem igazán tudom, mit kezdjek vele.
Google Chrome böngészőben futna javascript (weboldal).
Php alatt vannak asszociatív tömbjeim. Azokat kell átküldenem javascript alá. Szóval csinálok json-t, lesz belőle mondjuk ilyesmi: {"0":"0","5":"0"}. Javascript alatt fogadva, és visszaküldéshez json stringre alakítva (window.JSON.stringify) ugyan az így néz ki: [0,null,null,null,null,0].
A problémám, hogy a kulcsok nem ilyen 0 meg 5, hanem mondjuk "134233184674" - 64 bites alkalmazás-unique integerek. Kicsit aggódom miatta, hogy azokból json-t csinálok javascript alól php alá visszaküldeni, a sok "null" miatt lepusztul minden.
Akár objektumot is csinálhatnék tömb helyett, de a javascript nagyon nem szereti a számokból álló kulcsokat. A php-nak furcsa módon semmi baja vele.
Eddig ami workaround-ot találni tudtam, hogy valami betűt rakok elé a számoknak, mondjuk 5 helyett "x5", de így cudar ronda. Ezt vissza is kell majd alakítanom, és milliószámra darabolhatom a stringeket.
A problémám lényege, hogy javascript alatt a tömbök üres indexei egyáltalán léteznek. Van rá valami okosság elmagyarázni a javascriptnek, hogy legyen szíves számokból álló indexekkel asszociatív tömböt építsen?
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #8079 üzenetére
Hmm, igazából van dom módosítás, mert innerHTML átírással írok ki üzenetet végrehajtás közben. Ha arra külön szálat használ, meg a local storage módosítás is háttérben megy, az magyarázat a cpu használatra.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Google chrome böngészős javascript végrehajtó motor sajátosságairól szeretnék tippeket kérni.
Írtam egy pici javascriptet html-be illesztve. A script tartalmilag stingeket hasonlít össze (a local storage méretét tesztelem vele folyamatos újraírással). Természetéből adódóan a script 1 szálon fut. Viszont amikor elindítom, a 4 thread-es cpu-t felpörgeti 80% fölé.
Amin picit vakarom a buksit, hogy mit művel a chrome javascript motorja, hogy egy egyszálas alkalmazásra mind a 4 cpu thread-et igénybe vegye?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Helyi gépen html-be írt javascript-ből próbálok teszt-eket futtatni a helyi gépen futó wamp szerverre (wamp 2.2, 32 bites).
C:\wamp\bin\apache\apache2.2.22\conf\httpd.conf:
LoadModule headers_module modules/mod_headers.so
<IfModule headers_module>
Header set Access-Control-Allow-Origin: *
</IfModule>XHR objektumon küldés előtt:
xhr_teszt.socket.setRequestHeader("Access-Control-Allow-Origin", "http://127.0.0.1");
Lefutás után
.readyState==4
,.status==0
(.statusText
üres),.onerror()
éleződik.Weben annyit találtam, engedélyezzem a hozzáférést webszerveren, és illesszem be azt a header-t is csak a rend kedvéért - megtettem. Nincs eredménye.
Mit figyelmetlenkedtem el?
-
coco2
őstag
válasz
Nagyzoli27 #7556 üzenetére
Frontend dolgokban elég jó a w3 kezdésnek. Nem ömlesztett káosz minden a bőség zavarával, hanem kipróbálható példák vannak, amik mozilla site-on nincsenek.
-
coco2
őstag
válasz
martonx #7536 üzenetére
Oké, értem, össze is ollóztam valamit, de nem működik
proba.html egészben:
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<script>
function this_submit() {
var form_id= document.getElementById("id_proba_form");
var submit_id= document.createElement("input");
submit_id.setAttribute("type", "submit");
submit_id.setAttribute("name", "submit_2");
submit_id.setAttribute("value", "Submit_2");
form_id.appendChild(submit_id);
form_id.submit();}
</script>
<form method="post" id="id_proba_form" action="proba.php">
lastname:<br>
<input type="text" name="name_lastname" value="Mouse"><br>
<input type="submit" name="submit_1" value="Submit_1"><br>
<select name="name_select" form="id_proba_form" size="1" onchange="this_submit()">';
<option value="option_value_1" >Option_Value_1</option>
<option value="option_value_2" selected>Option_Value_2</option>
</select>
</form>
</body>
</html>
És a proba.php is, amire ráhív:
<?php
var_dump($_POST);
?>
Ha rányomok a "Submit_1" gombra, kidob egy ilyet:
array (size=3)
'name_lastname' => string 'Mouse' (length=5)
'submit_1' => string 'Submit_1' (length=8)
'name_select' => string 'option_value_2' (length=14)
Ha átváltom a select-et "Option_Value_1"-re, akkor dob egy ilyet:
array (size=2)
'name_select' => string 'option_value_1' (length=14)
Miért nincs ott a "submit_2"-m
Edit:
Ha átállítomsubmit_id.setAttribute("type", "submit");
->submit_id.setAttribute("type", "text");
Akkor berakja:array (size=3)
'name_select' => string 'option_value_1' (length=14)
'submit_2' => string 'Submit_2' (length=8)
Viszont rend a lelke mindennek alapon jó lenne értenem, hogy submit type esetén miért nem?
-
coco2
őstag
válasz
martonx #7534 üzenetére
A lehető legegyszerűbb script szerkezet kellene. Azt reméltem, van valami beépített html támogatás, mint az input mezők esetében, amik a formhoz tartoznak, hogy submit nevet küldhessek.
Ha az nincs, arra van egyszerű mód, hogy a POST paraméterekhez hozzáfűzzek +1 elemet? Beraknám fapadosan a submit nevet.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Automata form submit-hoz kérnék segítséget - paramétert kellene küldeni. (tech stack: php / javascript)
Kliens oldalra leküldök egy formot, abban van select is:
<select name="mezo_nev" form="form_nev" size="1" onselect="this.form.submit()">
Mező választásnál kellene auto submit.A form-hoz tartozik több submit is, pld:
<input type="submit" name="submit_1" value=" Módosítás ">
<input type="submit" name="submit_2" value=" Törlés ">
és a többi..Szerver oldalon meg ilyesmik vannak azonosításra:
if (!isset($_POST["submit_2"])) { ... }
A lényeg, hogy a submit forrásokat azonosítani tudjam. Amit javascriptből küldök
form.submit()
-ot, azzal hogyan tudok azonosítót küldeni? Valami kódrészlet példa, vagy blog link lenne jó.Köszönöm
-
coco2
őstag
Websocketot használnék kérdés / válasz jelleggel kb 1 kbyte vagy rövidebb stringek küldözgetésére oda-vissza. Az lenne a hossza text karakter számban. Van arra valami beépített lehetőségem javascriptben hogy a stream-ből automatán keretet szervezzen, és csomagjaim legyenek sorfolytonos karakterek helyett, vagy azt magamnak kell csinálnom "ahogy tetszik" ?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Cookie kérdés, google chrome környezet, kliens oldal. Vastag réteg kliensen töröm a buksit, és jól jönne nekem domain-hez tartozóan 3-400 byte-nyi szöveges stringet tárolni, amit nem küld fel a szervernek csatlakozáskor. Bele éppen nem halok, ha mégis felküldi, egyszerűen csak semmi szükségem rá szerver oldalon, és lespórolnám, ha lehet. Van olyan opcióm szabvány szerint támogatottan?
-
coco2
őstag
Hálás köszönetem a titkosítási performace reportért
Jól értettem, hogy az említett rsa sign kapcsolatépítés elején játszik csak? Ha igen, feltételezem, az ssl kapcsolat életben tartása a "nagyja", amit tehetek, és azt nem kellene elszúrni. Az XHR-nek utána kotorva olyasmit szűrtem le stackoverflow-n, hogy szerver kapcsolatépítésnél átdobja a http verziót, és ha az 1.1+, kliens oldalon a böngésző nyitva hagyja majd a tcp socketot az XHR teljesítése után is. Ha félreértettem, sikítsatok.
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #7300 üzenetére
Az alkalmazáslogika saját problémáival egyébként is végezni kell. Az én problémám nem az. Az én problémám az, ha kényszerítő körülmények miatt csak annyira hatékonytalan eredményt lehetséges megalkotni, ami meg sem érdemli a bizalmat, hogy bármire is jó lesz. Az alkalmazásfejlesztésbe ölt hónapok ahhoz képest még mindig a kisebb probléma.
De nem kanyarodtunk el kicsit a topic-tól? Ez itt a javascript topic. Itt azért kérdeztem, hogy felvilágosítást kapjak róla, mi a legoverheadmentesebb hálózati adatkapcsolat, amit böngészős, kliens oldali javascript felkínálni képes lehet google chrome böngésző használatának peremfeltételével?
-
coco2
őstag
válasz
martonx #7298 üzenetére
A cert (kotorászás helyi szerveren), a session id (szintén kotorászás, temp file írás), az új process / thread (cpu költség az is +4 mega vagy több memória per processz) - ezek ott vannak mindegyik logikai framewrok aljában, és ha nem pár 10-el szorzod be, hanem pár 1000-el, élve felfalják a szervert.
A http/2 mire lenne jó nekem jelen esetben?
Egyenlőre úgy tűnik, xmlhttprequest és c# httplistener lesz belőle. Gyártok tesztet, amint beletörődtem a kudarcba, és majd meglátom az eredményeket. Ha kukás, eleresztem.
-
coco2
őstag
válasz
#57018880 #7295 üzenetére
Egy alkalmazás tervezési fázisban van. Részemről örülnék neki, ha a fenti számokat elbírná egy szerver. Ha magasabb szintű cuccot kell használni, mert a low-lvl fail, az drágább szerver vas (fürtnyi kell minden szerver helyett), és az üzleti matek miatt kukában végezheti az elgondolás.
Edit:
Megnéztem az utólag adott linket. Azok a tesztek még csak nem is az igazi problémát kezdték el feszegetni. Részemről nem problémázok rajta, hogy mekkora a késleltetési idő, az viszont érdekel, hogy ha csatlakozik 2 perc alatt 20k unique kliens, a szerveren gyorsítótárazott adatok mennyi ramot esznek majd meg. Az apache például alapból lenyel 4 mega fölött per user. Nekem az a memória másra kellene, és nulla hasznom van a user context gyorsítótárazásából.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Történelem leckét szeretnék kérni google chrome / tcp socket témában.
Szükségem lenne lehetőség szerint overhead-mentes adatkapcsolatra asztali gépes + mobil webkliensek és szerverek között. Sok klienst (10k web akció per sec) szeretnék kiszolgálni relatíve olcsón. Az adatkapcsolat annyi lenne, hogy kliens küld szervernek egy json-t / sorosított stringet (kb 500 byte-nyi text, ami kicsi / nagy betűk és számok 4-5 json változóba szétszedve), és visszakap kb 1000 byte-nyi hasonló adatot, aztán kapcsolat zár. Nem kell sem session id, sem cookie-k, ami összesen kell, az mind belefér abba az adatmennyiségbe, és javascript gondoskodna a többiről. Vagy legalább is emberi számítás szerint én azt remélem.
Kezdetben gondolkodtam xmlhttprequest()-en, de mióta a világ felpattant a https vonatra, a lightweight (tcp-közeli) webszerver framework-ök elfekszenek rajta, és nekem kell a bináris programozási környezet szerver oldalon (sok szálas memory-cache cucc futna ott). Jelenleg a mezei tcp kapcsolat lehetőségét nézem (még többet spórolnék szerver oldalon), és [találtam tcp socket-ot chrome-ra]. Annak ellenére, hogy jól néz ki a chrome 33 óta meglévő support ([2014-ben látott napvilágot]), részemről kicsit aggódok miatta, hogy csak annyit látok, amit most az a weblap ír, és nem tudom róla, hogy esetleg bug-halmaz az egész, vagy bármi olyasmi.
Ha valaki használta az elmúlt 5 évben, vagy figyelemmel kísérte róla a híreket, megköszönném a felvilágosítást, meg merjek-e bízni benne?
Előre is köszönöm.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Google chrome környezetben keresek arra lehetőséget, hogy temérdek sok letöltött file-t helyben meg tudjak őrizni későbbi felhasználásra. Max 120 kbyte-os jpeg file-okról van szó, de azokból akár sok10ezrével lehet. Több 10 gigabyte-ig is nőhet a halmaz végül. Egy vastag réteg alkalmazás egyik igénye lenne, aminek az ötletét még csiszolgatom. Egyenlőre nem tudom biztosan, van-e olyan lehetőségem webes alapon is, vagy csak bináris alapon, és annak eldöntéséhez jól jönne a tanács.
Valami fejtágító anyag kellene összefoglaló jelleggel tartalom helyben tárolásának lehetőségeiről és korlátairól. Mi a legtöbb, ami elérhető?
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #2310 üzenetére
Nekem spec ez itt:
var faszaObjektum = {
onChange: updatePreview,
onSelect: updateCoords,
aspectRatio: 1
};akkor is furcsa. Én azt hittem, a JScript Java alapokra hajaz, de ott értéket adni "="-al szokás, nem ":"-al. Én legalábbis még sohasem csináltam másképpen. A JQuery-t ne keverd ebbe bele, ez JScript alapot érintő kérdés. Az igazi problémámnak nulla köze van konkrét lib szintű kód részletekhez.
Azt hiszem egyszer már leírtam, hogy a példát szemlélés gyanánt ragadtam ki. Bele raktam az üres szintaktikai héj-ba egy szorzást, csak hogy valami legyen benne, ami értéket ad át oda meg vissza. Most hogy ezen juszt is elkezdesz rugózni.. irigylem a fene sok fölös energiádat. Ennyi erővel akár azt is megnézhetnéd nekem, milyen könyv van a könyvespolcodon JScript alapokról, mert a jelek szerint a Java alapok nem lesznek elegendőek.
-
coco2
őstag
Ejnye, mire megtaláltam ezt a részletet, már nem tudom beleeditálni az előző felírásomba. Szóval futottam a Jcrop libbel egy kört, és egy ilyenbe akadtam bele:
$('#target').Jcrop({
onChange: updatePreview,
onSelect: updateCoords,
aspectRatio: 1
},function(){
// Use the API to get the real image size
var bounds = this.getBounds();
boundx = bounds[0];
boundy = bounds[1];
// Store the API in the jcrop_api variable
jcrop_api = this;
});Részemről szívesebben láttam volna explicite kibontva ezt a (szerintem) mákos tésztát, de a szerzőnek más volt a véleménye. Ahogy elnézem ezt a object.Jcrop(,)-ot, kettő paramétere van, és mindkettőt blokkba zárta. A második blokkban sima érték adások vannak, de az első blokkban azok a kettőspontok, azok mik?
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #2303 üzenetére
Sry éppen a lap aljára ért a topic, és azt hittem az az utolsó felírás.
"Javascript" okés, akkor ezután majd nem használom.
A felvésett funkcióblokk kezelési kérdés egy elszeparált példa. Azt a célt szolgálja, hogy megérthessem a lényeget.
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss #2300 üzenetére
Ezekről a funkció blokkokról nem találtam könyvekben "official" véleményt. Amik normális könyvek a kezembe kerültek, ezt valahogy egyik sem taglalta. Pusztán a szintaktikája révén:
var valami= (function( ) { })( );
az a bizonyos zárójel nekem olybá tűnt, hogy ez a "valami" változó igazából egy függvényt fog tárolni, mint pld a C++ függvény változói, ami rajta keresztül hívható, és ez mindössze egy másik alakja ennek:
var valami= function( ) { };
Akkor ezt benéztem volna?
Ha akad egy jó könyv, amelyik részletesen taglalja a funkció blokkokat is, és legalább csak egy kicsit kevésbé érthetetlenül absztrakt, mint az Angst Erzsébet könyv, szívesen elolvasom belőle.
language="javascript"> <--
Ezt hol olvastad?
Töltöttem le néhány weblapot, és firefox helyett notepaddal néztem meg. Ott olvastam. Ez valami bad practice lenne? Hamarosan jön az xhtml, az mit mond erről?
-
coco2
őstag
válasz
Peter Kiss #2298 üzenetére
Gyártottam egy aprócska weblapot teszteléshez. Egy form, rajta szöveg mezővel, és egy gombbal. Megnyomom a gombot, lefut a függvény, és beírja az értéket. Az index.html egészben:
<html><head><script type="text/javascript" language="javascript">
var proven = (function (a, b) { return a * b; })("2", 3.14);
function read_it() {
urlap.blabla.value= proven(); // ezzel nem mukodik
// urlap.blabla.value= "2" *3.14; // ezzel mukodik
return;}
</script></head>
<body><form name="urlap">
<input type="text" name="blabla" width="16">
<input type="button" value="Read" onclick="read_it()" />
</form></body>
</html>Ha a sima aritmetikai kifejezés van a read_it() érték adó sorában, akkor bekerül a 6.28 a szöveg mezőbe. Ha a proven()-t hívom, akkor nem: üres marad a szöveg mező, bármennyit nyomogatom a gombot. Valami nem jó rajta.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Kicsit noob kérdés lesz. Egy funkció blokk bemenő / kimenő paraméter kezelésére kellene példa. Mondjuk, adva van egy ilyen:
var proven = (function ( ) { return 1; })( );
alert(proven);Ezt a példát kellene olyanra alakítani, hogy a proven-nek adni tudjak kettő bemenő paramétert, és a kettő összege legyen a visszatérési érték, amit az alert() megkap bemenő paraméterként a fentebbi példában. Apropó változó típusokkal kell foglalkozni jscriptben?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest