- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Elkezdtem ismerkedni az frontend zsír új "koronázatlan királyával", az egekig magasztalt, és széthype-olt Angularjs-el. Na most vagy én nézek sz*r példákat és tutorialokat, vagy ebben semmi különleges nincs.
Esetleg van e közöttünk aki használ Angulart és azt tudja mondani, hogy csak láma vagyok foglalkozzak vele majd rájövök milyen jó, vagy jól látom, hogy ennek nagyobb a füstje mint a lángja? -
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"a mostani topiclogónál a Java (és nem JavaScript) gőzölgő kávéscsészéje van"
Nekem is pont ma tűnt fel.
Még rá is kerestem hogy ez az offical, aztán kiderült elvileg nincs is neki. Hozzáteszem a keresési eredmények között többször megfordul a csésze. 
-
DNReNTi
őstag
LOL.

Bocs ha már vót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg van e közöttünk aki használ Angulart és azt tudja mondani, hogy csak láma vagyok foglalkozzak vele majd rájövök milyen jó, vagy jól látom, hogy ennek nagyobb a füstje mint a lángja?