Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Nem megy, majdnem jó :
<script>constitera= {argu:{}, fugg:{}, utas:{}, kifej:{}, szimu:{}, blokk:{}, oper:{}, para:{}, "":{} },nycs= {open:itera, close:itera, "":itera}, // nyitás, csukásIOput= {Termi:nycs, aTermi:{makro:nycs, editer:nycs, compu:nycs, "":nycs}, "":nycs} //,; // const_IOput.Termi.open.argu.ize= 5 ; // okIOput.argu.ize= 5 ; // nem okalert(7777) ;</script>Azt szeretném, hogy az ok rész is és a nem ok rész is ok-ok legyen, azaz menjen ! - anélkül, hogy el kellene miatta
csúfítanoma kódot .Ezért próbáltam az "":itera és az "":nycs objektumokat bevezetni, de azonkívül, hogy önmagokban nem okoznak szintaxishibát, nem azt csinálják, amit szeretnék velük, azaz hogy a fenti két értékadásom menjen ♥
Tehát "meghagyogatva-kihagyogatni" szeretnék érte a tulajdonságaim közt .
Rengeteget kotortam érte mindenfelé, de nem tudtam zöld ágra vergődni vele .
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest