Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
https://jsfiddle.net/8ndwnb2b/
A linkelt Fiddle példámban szeretném elérni, hogy amikor látogató megnyitja a honlapot, akkor a css: hover effekt automatikusan végigmenjen az összes csíkon, mintha odaérintette volna a kurzort. Szóval nem csak úgy szeretném a csíkok transzformációját, amikor a látogató manuálisan odaviszi a kurzort felé, hanem már akkor is amikor betöltődik az oldal, és a látogató még nem csinált semmit sem. Akkor menjen végbe a transzformáció az összes csíkon egyszer.. majd álljon vissza eredeti poziciójába.Írtam Fiddleben egy próbálkozást JQueryben, nem is fut
, viszont úgy tudom lehetőség van rá, hogy JS segítségével megoldható, hogy "szimulálja" a hover effektet, mintha felettük lenne az egérkurzor, holott a valóságban nincs. Úgy tudom, ez click eventtel simán megy, hoverrel is lehetséges? Vagy teljesen másképp kellene megoldani?Előre is köszönöm a válaszokat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, viszont úgy tudom lehetőség van rá, hogy JS segítségével megoldható, hogy "szimulálja" a hover effektet, mintha felettük lenne az egérkurzor, holott a valóságban nincs. Úgy tudom, ez click eventtel simán megy, hoverrel is lehetséges? Vagy teljesen másképp kellene megoldani?