Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- E-book olvasók
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
https://jsfiddle.net/8ndwnb2b/
A linkelt Fiddle példámban szeretném elérni, hogy amikor látogató megnyitja a honlapot, akkor a css: hover effekt automatikusan végigmenjen az összes csíkon, mintha odaérintette volna a kurzort. Szóval nem csak úgy szeretném a csíkok transzformációját, amikor a látogató manuálisan odaviszi a kurzort felé, hanem már akkor is amikor betöltődik az oldal, és a látogató még nem csinált semmit sem. Akkor menjen végbe a transzformáció az összes csíkon egyszer.. majd álljon vissza eredeti poziciójába.Írtam Fiddleben egy próbálkozást JQueryben, nem is fut
, viszont úgy tudom lehetőség van rá, hogy JS segítségével megoldható, hogy "szimulálja" a hover effektet, mintha felettük lenne az egérkurzor, holott a valóságban nincs. Úgy tudom, ez click eventtel simán megy, hoverrel is lehetséges? Vagy teljesen másképp kellene megoldani?Előre is köszönöm a válaszokat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, viszont úgy tudom lehetőség van rá, hogy JS segítségével megoldható, hogy "szimulálja" a hover effektet, mintha felettük lenne az egérkurzor, holott a valóságban nincs. Úgy tudom, ez click eventtel simán megy, hoverrel is lehetséges? Vagy teljesen másképp kellene megoldani?