Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Ez most nagyon off lesz, és nagyon paraszt. A hszed nagyon hasznos volt számomra, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lakozik bennem, de muszáj kimondanom. Annyira irritálón, borzalmasan bűn rossz a helyesírásod, hogy az első mondat után egyszerűen képtelen voltam érdemben elolvasni, hogy mi a problémád. Ezt tetézted a kóddal, amit nem néztem át, de ránézésre is az a kód volt, amit el se akarok olvasni.
Szóval ezer bocsánat, és tudom, hogy vér paraszt vagyok amiért kimondtam, de te erőltetted, hogy kapj valami reakciótAmikor olvastam a hszedet, akkor értettem meg, hogy testvéremnek miért kell szakmunkásképzőben vállalkozási ismeretek tantárgy fedőnéven matematika alapjait tanítania a végzősöknek (komolyan - téglalap terület, kerület, százalékszámítás a tananyag).
Ha netán 8 éves vagy, és még most tanulsz írni-olvasni, vagy felvidékről, erdélyből, vajdaságból származol (bár szerintem ők is nagyságrendekkel jobban írnak nálad a körülményeik ellenére is), akkor ezer bocsánat, és vedd tárgytalannak az írásomat. Ez esetben, ha normális angolsággal elküldöd privátban, hogy mit is szeretnél, nagyon szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest