- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3922 üzenetére
Mit tekintünk ez esetben "tisztességes implementációnak"?
"Az, hogy te mit tartasz jónak, meg logikusnak, meg karbantarthatónak, az ezen a véleményemen nem fog változtatni."
Te ezek szerint nem tartod karbantarthatóbbnak a szeparált JS-kódot?
Igazából te sem fogsz változtatni a véleményemen, mert szerintem ettől még továbbra is rontja a karbantarthatóságot, és még ha régen én is csináltam ilyesmit, ma már inkább nem követnék el ilyen merényletet, csak nagyon kihangsúlyoztad, hogy ezt csak én gondolom így. Pedig a korábban belinkelt cikk is pontosan ennek a kutyulódásnak a negatív hatásait fejtegeti röviden.===========
Más: össze kéne már gyűjtenünk közös erővel olyan linkeket, amiket bedobhatnánk a téma-összefoglalóba. Szóval ha van olyan cikk, amit jónak tartotok, és kapcsolódik a JavaScripthez, akkor dobjátok be plíz!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő