Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
Brown ügynök #2118 üzenetére
ez a "kikattintós" cucc szerintem azt feltételezi, hogy van egy document.mouseup vagy document.mousedown függvényed, amiben megmondod a js-nek, hogy tüntesse el a megadott elemet. emlékeim szerint a jquery ezt automatán tudja egyébként, bár most nincs előttem a kódja.
pl. ha "ID" az eltüntetendő elem
document.onmouseup = function(e){
if (!e)e = window.event;
var t = e.target || e.srcElement;
var lm = document.getElementById("ID");
if(t != lm)lm.className += "hiddenClass";}
blur azér' nem jó, mer' ilyen eseménye csak input elemeknek van, div-nek nincs.
mellékszál, de én className-mel operálnék közvetlen style manipulálás helyett, ez tkp szabadon választott.
persze lehet még szinezni (pl. van-e gyereke a vizsgált elemnek), de most az elv átadására törekedtem.
szerk: a document.onmouseup helyett persze lehet addEventListener-t is használni, de annak is megvannak a korlátai, most az egyszerűség végett a "hagyományos" .onmouseup-ot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest