Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, nem kellett volna ennyit bor a vacsorahoz
(Mondjuk jelen esetben a BufferedWriternek sok ertelme nincs, az akkor jonne jol, ha sok kis irasod lenne, ha egyszer irsz csak, akkor csak lassit.)
(Egyebkent a logFile-t mindenestul is atadhatod neki, fogad File-t is a FileWriter konstruktora.)Exceptiont sem dob?
-
válasz
Aethelstone #7456 üzenetére
Na de Javában MINDEN pointer
(Nálam a C az assembly után jött, én akkor azt nem értettem, hogy mit nem lehet nem érteni a pointereken)
-
válasz
Aethelstone #7451 üzenetére
"Szerintem kifejezetten könnyen tanulható a C++."
Höhö. (A Java se az, hogy ontopik maradjak.)
-
"Pascal-t és C-t elkezdeni elég könnyű"
A Pascalt igen. A C-t maximum ugy, hogy az ember a kod felet nem erti, mert ott pillanatok alatt megjelennek pointerek meg hasonlok.
Elso nyelvnek szerintem talan a Python a legalkalmasabb: valoban hasznalt, praktikus jelentoseggel is rendelkezik, lehet interaktiv interpreteres modban futtatni, tud egy csomo mindent, viszont azokat nem kotelezo hasznalni: egy egyszeru hello worldot egy sorban le lehet rendezni.
-
válasz
norbert1998 #7414 üzenetére
"Elhiszem, de manapság mit nem bonyolítanak agyon a NAT-ban?"
Ez nem bonyolítás, hanem egy nagy kupac gőzőlgő szar. A jelek szerint a tanárnak fogalma sincs a Javaról, én a helyedben - ha érdekel a programozás - akkor elkezdenék önállóan foglalkozni az témával, mert ebből legfeljebb egy rakat kiírtandó rossz reflex lesz, rendes tudás semmiképpen sem.
-
válasz
norbert1998 #7410 üzenetére
A problema az, hogy gyakorlatilag C64 BASIC-ben programoztok. Bar persze Javaban is lehet fix meretu tomboket hasznalni meg ezersoros methodokat irni, de ezek olyan dolgok, amiket egy rendes Java programozo csak nagyon kulonleges helyzetekben alkalmaz, ezeknek mar felsobb szinteken kellene elokerulniuk, semmikeppen sem kezdoknel.
-
válasz
norbert1998 #7408 üzenetére
Ez így nagyon gáz.
Egyrészt ez a nullig keresés olyan, mintha C-ben programoznál, márpedig a Java nem C, itt vannak rendes containerek, tessék azokat rendesen használni iterátorral. Másrészt meg ahelyett, hogy csinálnál ezer tömböt (listát, akármit) csinálhatnál egyet, amibe classokat raksz, minek van név, gazdnév, tömeg meg hasonló fieldje. -
válasz
norbert1998 #7336 üzenetére
Mondjuk szerintem alapból ne írj ezer soros metódusokat.
-
válasz
norbert1998 #7332 üzenetére
Jezusmaria, azert akartad kiiratni az stderr-re, mert annak mas a szine?...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Okos Otthon / Smart Home
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Analóg fényképezés
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest