- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Őszi hardvermustra
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello- #1702 üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget
Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
-
wiggen123
senior tag
válasz
metaldog #1006 üzenetére
Ha most kezdesz programozni ne a javaval kezdj, mert ez a nyelv nem az amit hamar meg lehet érteni kezdőként. Ajánlom a C-t. Ha az megy akkor jöhet a java, persze előtte jó utánanézni mi is az az objektumorientált programozás.
Most nem akarlak megbántani, de a hozzászólásaidból le lehet szűrni, hogy nem vagy egy tapasztalt programozó, csak segiteni akartam. -
wiggen123
senior tag
Megoldottam időközben a problémát. A router ipjének lekérdezése, nem egy könnyű feladat, úgyhogy azt mellőztem. A program egy weblapról tölt le egy fájlt és ezzel ellenőrzi a netkapcsolat meglétét. Itt a kód is ha valakit érdekel:
[link] -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A prorgamom célja az lenne, hogy jelezze, ha megszakad az internetkapcsolat. Semmi közöm nincs a java.net csomaghoz egyelőre
Úgy gondoltam, hogy az ip címemet kérdezem, le, mert mikor megszakad, akkor 0.0.0.0-ra vált amit könnyen fel lehet ismerni.
Eddig az InetAddress osztállyal próbálkoztam, de mivel router mögött vagyok, az csak a local IP-t adja vissza.
A kérdésem az elnne: van e egyszerűbb mód a netkapcsolat szakadás figyelésére és hogy hogy lehet a valódi IP címet lekérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest