Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello-
üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget

Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen monitort vegyek?
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128Gb, kártya független, sivatag színben
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Check-Point-V-82 - Security Gateway Switch
- Check-Point-V80 - Security Gateway Switch- több db
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest