Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello- #1702 üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget
Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mozilla Thunderbird
- Vezetékes FEJhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest