Hirdetés
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
A már írt okok miatt én az utolsó lépést nem akarom megtenni helyetted (vagy más helyett), valamint a jelszavadat sem akarom tudni, anélkül pedig elég nehézkes lenne segíteni. Feltehetőleg a telefonon is kell legyen egy reenger.xml nevű fájl valahol, ebben a fájlban a
<pass>crypto(1,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)</pass> sort kell kicserélned a gépeden lévőre.De mindegy, közben összehánytam ide: [link]
1, Kattints a linkre.
2, az Input Arguments (args of Main Method)... szövegmezőbe írd be a .reenger.xml-ben található crypto(1,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx) sorból a "," és ")" közötti szöveget,
tehát pl. <pass>crypto(1,67ded21c107401015d5a05020163701f60)</pass>
esetén ez a 67ded21c107401015d5a05020163701f60
3, nyomd meg az execute-ot.
4, ha mindent jól csináltál, "Result... " alatt ott lesz a jelszavad az oldal újratöltése után.
Nagyon köszönöm sikerült.

-
juhasz22
aktív tag
Én összedobtam a progit, de nem tudom pontosan, hogy mit vár Lortech fv-e, minden kombinációmra elszáll. Sztem Lortech mindjárt összerakja Neked normálisan, meghívod egy argumentummal és kész.
Nem igazán értem mit mondasz pontosan de jól hangzik 
-
juhasz22
aktív tag
Sajnos nem tudom. Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de ezt a decode-t természetesen nem én írtam, hanem a program szabadon elérhető forráskódjából szedtem ki.
juhasz22: elnézést, a fiddler amúgy is rossz tipp volt, mert a java alkalmazás http forgalmát nyilván nem fogja meg attól, hogy web startból indul. Csak a böngészők (abból se mindegyikét) forgalmát mutatja. Én konkrétan wiresharkot használtam, http protokollra szűrve. Fiddler némileg egyszerűbb használni, ezért ajánlottam. Egyébként mindkettő arra jó nagy vonalakban, hogy megmutatja a hálózati forgalmadat, előbbi http protokoll, utóbbi alacsonyabb szinten. Az xml fájlhoz nincs közük, az a másik módszerhez kell, ha te magad akarod a fenti metódussal visszanyerni a jelszót, aminek a kódolt változata az xml-ben van.
Nem tudod nekem az xml ből kinyerni a jelszót mert én kb. hozzá sem tudok látni annyira nem tudom hogy kell.
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Sajnos nem tudom. Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de ezt a decode-t természetesen nem én írtam, hanem a program szabadon elérhető forráskódjából szedtem ki.
juhasz22: elnézést, a fiddler amúgy is rossz tipp volt, mert a java alkalmazás http forgalmát nyilván nem fogja meg attól, hogy web startból indul. Csak a böngészők (abból se mindegyikét) forgalmát mutatja. Én konkrétan wiresharkot használtam, http protokollra szűrve. Fiddler némileg egyszerűbb használni, ezért ajánlottam. Egyébként mindkettő arra jó nagy vonalakban, hogy megmutatja a hálózati forgalmadat, előbbi http protokoll, utóbbi alacsonyabb szinten. Az xml fájlhoz nincs közük, az a másik módszerhez kell, ha te magad akarod a fenti metódussal visszanyerni a jelszót, aminek a kódolt változata az xml-ben van.
Ezt a Wiresharkot hogy tudom használni? Mert így sem tudom kiszedni belöle a jelszót.

-
juhasz22
aktív tag
Mi? Írtam, hogy kétféleképpen is vissza lehet nyerni a jelszót ennél az alkalmazásnál.
User mappába / .reenger.xml-be rakta nálam, de itt be van hashelve.pl: "<pass>crypto(1,67ded21c107401015d5a05020163701f60)</pass>" = "test"
Ennyi a decode:
public static String decodePassword(String crypto) {
int sl = crypto.length();
if (sl < 10) return null;
char key = (char)(int)Integer.valueOf(crypto.substring(8,10), 16);
char newkey;
crypto = crypto.substring(10, sl - 8);
int cl = (sl - 18) / 2;
char ca[] = new char[cl];
for(int p=0;p<cl;p++) {
ca[p] = (char)(int)Integer.valueOf(crypto.substring(p*2, p*2+2), 16);
newkey = (char)(key ^ ca[p]);
ca[p] ^= key;
key = newkey;
}
crypto = new String(ca);
//System.out.println("d1=" + crypto);
cl = crypto.length() / 2;
ca = new char[cl];
for(int p=0;p<cl;p++) {
}
for(int p=0;p<cl;p++) {
ca[p] ^= 0xaa;
}
char tmp;
for(int p=0;p<cl/2;p++) {
tmp = ca[p];
ca[p] = ca[cl-p-1];
ca[cl-p-1] = tmp;
}
return new String(ca);
}De még egyszerűbb a fiddlert felrakni és megnézni a http forgalmat, ha nem értesz java-hoz.
feltettem a Fiddlert belehuztam a reenger.xlm-t de nem tudom hogyan tovább.

-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Mi? Írtam, hogy kétféleképpen is vissza lehet nyerni a jelszót ennél az alkalmazásnál.
User mappába / .reenger.xml-be rakta nálam, de itt be van hashelve.pl: "<pass>crypto(1,67ded21c107401015d5a05020163701f60)</pass>" = "test"
Ennyi a decode:
public static String decodePassword(String crypto) {
int sl = crypto.length();
if (sl < 10) return null;
char key = (char)(int)Integer.valueOf(crypto.substring(8,10), 16);
char newkey;
crypto = crypto.substring(10, sl - 8);
int cl = (sl - 18) / 2;
char ca[] = new char[cl];
for(int p=0;p<cl;p++) {
newkey = (char)(key ^ ca[p]);
ca[p] ^= key;
key = newkey;
}
crypto = new String(ca);
//System.out.println("d1=" + crypto);
cl = crypto.length() / 2;
ca = new char[cl];
for(int p=0;p<cl;p++) {
}
for(int p=0;p<cl;p++) {
ca[p] ^= 0xaa;
}
char tmp;
for(int p=0;p<cl/2;p++) {
tmp = ca[p];
ca[p] = ca[cl-p-1];
ca[cl-p-1] = tmp;
}
return new String(ca);
}De még egyszerűbb a fiddlert felrakni és megnézni a http forgalmat, ha nem értesz java-hoz.
jujj de nekem szájbarágosan kell elmagyarázni mert teljesen láma vagyok ilyen téren.
eltudod magyarázni mert nem értem mit kellene csinálnom.
szek. közben megvan a reenger xml
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Itt konkrétan 1 perc volt megtalálni a beírt jelszót, mivel mezítlábas http-n plain text-ben küldözgeti.
Még 2 perc volt megtalálni hogy hol van a fájl, ahol a jelszót hashelt (nem egyirányú) formában tárolja, majd még néhány perc volt, amíg az alkalmazás nyilvánosan elérhető forrását felhasználva a beírt jelszavamat visszafordítottam a hashből.Felejtős akkor?
link -
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy jo helyen jarok e de lenne egy kerdesem javaval kapcsolatban.
Az lenne a problémám hogy eljelejtettem egyik jelszavamat amit csak egy chromeban futott java plugin mentette el (ez konkrétan egy voip program) interneten mukodik belép magatol de nekem telefonra kellene igy jo lenne tudni a jelszot. Meglehet csinalni hogy valahogy vissza lehessen fejteni a jelszot?valaszokat elore is koszonom!!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Robotporszívók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster t-lcm pedál
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5184
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14s i7-10510 16Gb ram 512Gb NVMe 4K kijelző, 1 év garancia, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon köszönöm sikerült.