Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem igazán értem mit mondasz pontosan de jól hangzik 
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom hogy jo helyen jarok e de lenne egy kerdesem javaval kapcsolatban.
Az lenne a problémám hogy eljelejtettem egyik jelszavamat amit csak egy chromeban futott java plugin mentette el (ez konkrétan egy voip program) interneten mukodik belép magatol de nekem telefonra kellene igy jo lenne tudni a jelszot. Meglehet csinalni hogy valahogy vissza lehessen fejteni a jelszot?valaszokat elore is koszonom!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyon köszönöm sikerült.