Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rendben, köszönöm.

-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni a NetBeans fejlesztő környezet kapcsán.
Én úgy szeretném ott futtatni a programjaimat, hogy fogom a Java fájlt amit előtte Notepad++ ba vagy jegyzettömbben írtam, és egyszerűen, csak ráhúzom a a NetBeans felületére, ez eddig menni is szokott, meg is nyitja szépen, de futtatni nem tudom. És nem tudok, rájönni, hogy miért.
Van esetleg ötletetek, hogy miért?Üdv:
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni, mert sajnos nem boldogulok.
while (idozito < 5){
System.out.print("*");
Thread.sleep(500);
idozito = idozito + 1;
}Azt szeretném összehozni, hogy várjon a program a továbbfutással minden ciklus ismétlődésnél fél percet. De sajnos folyton hibát jelez.
Jól használom ezt a metódust, vagy erre ezt nem lehet használni?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Egy kis gyors segítséget szeretnék kérni.
Melyik az a metódus, amivel ez megvalósítható? A kerekítés részére gondolok (azt nem tudom), a többi már megy.Írjon programot, amely bekér egy d valós számot, és egy n pozitív egész számot!
Kerekítse a d valós számot n tizedesjegyre!Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest