Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
válasz
Scroll Lock
üzenetére
Üdv.
Köszi a BME-s utmutatót, megvettem mind2 könyvet remélem most már sikerülni fog haladnom.
Köszönöm még 1x a segítségeteket!

-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Nem igen találtam jobb topikot.
A problémám az lenne, hogy suliban elég nehézkesen megy ez a java cucc ( eclipse ) és szeretnék hozzá valami lépcsőzetesen felépítő könyvet venni, ha ilyen létezik.
Tudnátok segíteni ebben? Ajánlani pár könyvet ami használható alapoktól felfele?

A legjobb olyan lenne ami így "órákra" lenne bontva, és az adott "órai" anyaghoz valami kisebb feladatok.
Mint az a könyv: PHP 24 óra alatt nem tudom ezt valaki látta e már de az elég jól elvan magyarázva stb hasonló könyvet szeretnék csak java-ban.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest