- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fujifilm X
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Ha hozzáadtad a c:\Windows\System32 elérési utat, onnantól kezdve el kell tudni érned a parancssorból a java.exe-t és a javaw.exe-t. Nem írhat olyat, hogy nem találja ezt a programot. Ha ezt írja, akkor vagy nem jól adtad hozzá, vagy nem indítottad újra a parancssort, miután hozzáadtad.
Egyébként nagyon kevés elérési út van nálad a path környezeti változóban. A systemrootnak defaulton ott kéne lennie. Valaki vagy valami "tisztogatást" végzett nálad...Hát akkor lehet újrahúzom majd a win-t... Aztán tiszta lappal kezdem. Ha akkor sem megy majd jelentkezem.
Addig is köszönöm a sok segítséget!
-
thboxx
aktív tag
"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files\PC Connectivity Solution\;C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;C:\Program Files\Windows Live\Shared"
ezek vannak a path környezeti változóban...
(#3196) gygabor88: kicsit hétköznapibban fejtsd ki kérlek...

Szerk.: hozzáadtam a system32-t a környezeti változókhoz... de semmi
áthoztam öcsémhez... MineCraftozik... minden gond nélkül elindult neki... 
-
thboxx
aktív tag
"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files\PC Connectivity Solution\;C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static;C:\Program Files\Windows Live\Shared"
ezek vannak a path környezeti változóban...
(#3196) gygabor88: kicsit hétköznapibban fejtsd ki kérlek...

Szerk.: hozzáadtam a system32-t a környezeti változókhoz... de semmi
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
Na... ha csak simán a java.exe-hez társítom, kidob egy olyan hibaüzenetet, hogy:
"Error: could not find or load main class D:\.......jar"
Parancssor meg megint nem tudja futtatható programként, vagy mi ként felismerni a <java> -t...

-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
Most arra kérnélek, hogy próbáld konzolból futtatni a jar fájt. Hívj elő egy parancssort, és írd be ezt:
java -jar "a jar fájl elérési útja"
Ki fog írni valamilyen hibaüzenetet. Másold be azt ide. Ha túl hosszú, akkor pastebin.com
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ezaaaaz!! Most parancssor-ból elindult! 1000 hálám érte!!

Szerk.:
(#3186) sztanozs: ez az alkalmazás viszont nem indult el, mert hiányzik neki az nspr4.dll...
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
-
thboxx
aktív tag
Nem megy... A PATH változót beállítottam, meg megcsináltam a CLASSPATH változót is a megadott értékekkel...

-
thboxx
aktív tag
parancssorban próbáld meg a program mappájában kiadni:
java -jar fájlneve.jarDe előszór a PATH változót állítsd be. (Feltéve ha még a java.exe elérési útvonala nincs benne)
Azt megtaláltam, hogy hol és mit kell megváltoztatni... De mire??
Őszintén, most kissé lámának érzem magam a géphez... 
-
thboxx
aktív tag
Hali!
Nem tudom, jó helyre írok-é'
, de hátha... Szóval van egy .jar kiterjesztésű kis alkalmazásom, amit elvileg katt2x aztán megy, mint egy kis szutyok egy exe-s ősgame... de nálam nem történik semmi. Ill. pillanatra beugrik a parancssor, aztán ahogy jött, úgy el is tűnik... Legújabb JDK van fent a gépen... Már a hajamat tépem tőle...
Valaki tudna nekem segíteni?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

áthoztam öcsémhez... MineCraftozik... minden gond nélkül elindult neki... 
Ott vannak... mégsem megy
idegölő kicsit... 

)