Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
loszerafin
üzenetére
Még nem, de ha már belinkelted akkor átfutom. Köszi.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
loszerafin
üzenetére
Miért, szervereknél mást kéne használni?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
loszerafin
üzenetére
Értem amit írsz.
Nem tudok róla, hogy lenne külön Inteles és AMD-s Java, legalábbis a Sun oldalán nem találtam, csak egy fajtát.
Namost én nem JVM-eket akarok tesztelni, hanem procikat.
De ezekszerint ennek csak akkor van értelme, ha többféle JVM-et használok? Maradjunk csak egynél. Így is millió tesztet kell még megnézni procinként.
Melyik a legelterjedtebb? Gondolom a Sun-é?... -
fLeSs
nagyúr
Üdv.
Mit gondoltok, ez a teszt [link] nyújt számotokra vmilyen infót arra vonatkozólag, hogy egy adott proci jó-e Javaban? Illetve itt egy másik [link], melyik jobb? Van értelme ilyenekkel procit tesztelni? A végeredmény mond nektek vmit?
Azt látom, hogy ezek sajna nem használják ki a többprocis működést, ha ilyenről tudtok, akkor légyszi szóljatok.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ezekszerint ennek csak akkor van értelme, ha többféle JVM-et használok? Maradjunk csak egynél. Így is millió tesztet kell még megnézni procinként.