- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Nem, a hosszú sorok Java-ban is szintaktikailag helyesek. Ami nincs: goto, illetve azok a hosszú nevű azonosítók.
Szumma: ez nem java, csak valami zombi/mutáns.
mod: ilyen formában ez egy programrészlet, azok a hosszú azonosítók lehetnek korábban deklarált változók, stb. Mondjuk érdekes az a return ott a közepén. Goto tényleg nincs.
[Szerkesztve] -
BaLinux
tag
Ez gáz, ugyanis nemhogy nem tudok a PH!-n javasolni topicot ennek, hanem az egész rohadt nagy neten nem láttam még soha ilyet, és néhány kulcsszóra google-özve sem találtam semmit, úgyhogy... no comment, sok sikert, engem is érdekel ha jutottál valamire.
Ez így nem Java, annyi biztos. Van köze hozzá a szintaxisnak, de abszolút nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest