- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Nem, a hosszú sorok Java-ban is szintaktikailag helyesek. Ami nincs: goto, illetve azok a hosszú nevű azonosítók.
Szumma: ez nem java, csak valami zombi/mutáns.
mod: ilyen formában ez egy programrészlet, azok a hosszú azonosítók lehetnek korábban deklarált változók, stb. Mondjuk érdekes az a return ott a közepén. Goto tényleg nincs.
[Szerkesztve] -
BaLinux
tag
Ez gáz, ugyanis nemhogy nem tudok a PH!-n javasolni topicot ennek, hanem az egész rohadt nagy neten nem láttam még soha ilyet, és néhány kulcsszóra google-özve sem találtam semmit, úgyhogy... no comment, sok sikert, engem is érdekel ha jutottál valamire.
Ez így nem Java, annyi biztos. Van köze hozzá a szintaxisnak, de abszolút nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest