Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #8996 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem rossz.
Most épp az egyik nagyobb megrendelőnket szeretnénk java6-ról upgrade-elni. Majd ha ezzel megvagyunk, és a projektet teleszórt lambdák miatt feleannyi melónk lesz, akkor aszondom h qvajó, bár akit kirakunk emiatt a projektről, az nem fog örülniDe most komolyan. A nyelvi eszköz nem sokat ér, ha nincsen hozzá ütőképes API. Ezt bebizonyította már nagyon sok eszköz a java ökoszisztémában. Sőt már minden rookie tudja, hogy az igazi értéke nem a nyelvnek van, hanem az ökoszisztémának. A 8-as API-k elég jóra sikerültek, bár ez is kissé kétélű, nem szabad mindenkinek a kezébe adni, mert ismerek olyan embereket, akik csak nagyobb bajt okoznának vele, mint nélküle. Persze képzés mindenekelőtt, de úgy látom mindenkinek vannak korlátai sajnos, de ez már csak a gyakorlati hasznosítás problémája, nem az elméleti öröm.
-
válasz
Aethelstone #8996 üzenetére
Szerintem pedig musthave. Nem tudom miért kell mindentől félni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ford topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest