Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nyilván, hiszen a referencia esetén is a referencia értéke másolódik be, tehát érték szerinti paraméterátadás történik. Viszont azért ez még sem annyira klasszikus érték szerinti paraméterátadás, mint a primitívek esetében. Illetve a mondatommal csak ki akartam emelni, hogy nem áll ami bambano mondott
"ok, tehát a jávában mindig referencia szerinti átadás van, amit ők érték szerinti átadásnak neveznek".(#7790) bambano: nos, a unboxing az közel sem dereferencia, de igen, ott lesz még egy köztes lépés.
-
estro
csendes tag
"A változóknak két fajtája van: primitívek és hivatkozások.
A primitív változók olyan értékekkel vannak tele, amelyek a változó tényleges értékét ábrázolják.
Az objektum típusú változó (hivatkozó változó), azonban az objektum elérésének módját tárolják."
Agyhullám: Java könyvben ez szerepel.
Én nem értem, hogy lehet referencia egy primitív, habár még nem vagyok gyakorlott a Javaban :/.
A referencia változó az egy objektumra hivatkozik aminek vagy van beállított példány változói vagy nincs, ha nincs akkor csak egy sima tulajdonság nélküli objektum, viszont a primitív változó az int, float, double stb... és használat előtt bekell állítani valamilyen értékre.
Jelenlegi ismereteim alapján egyetlen közös tulajdonságuk van, hogy biteket ábrázolnak. De ha bonyolult az okkifejtése akkor tényleg hagyjuk
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest