- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone #7564 üzenetére
Ha windows service-re gondolsz, akkor ugye a java alkalmazásodhoz kell egy natív exe wrapper, ami scm-hez illeszkedik, erre vannak kész megoldások, vagy te is készíthetsz ilyen wrappert, ami vagy sima processz indítással vagy akár parancssoron keresztül indítja a java alkalmazást. A kész megoldások, amikkel én dolgoztam, lehetőséget adnak java path beállításra, hogy egy előre definiált helyen lévő jvm-mel indíthasd az alkalmazást. De írtam már olyan wrappert is, ami csak egy batchet indít (ami indítja a javát), ilyenkor természetesen annak a felhasználónak a környezeti változóival (including PATH) fog futni, aki a service indításhoz be van állítva. Ergo az amit írsz, bizonyos esetben igaz lehet - pl. ha a service-t futtató felhasználónak nincs a PATH környezeti változójában java elérési út (a \system-en kívül), vagy a natív wrapper a \system-ben lévő java.exe-hez ragaszkodik -, de nem szükségszerűen van így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged