Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel altalanossagban nem ertek egyet. Ha nagyon tavolrol nezed, akkor a javac meg kesobb a JVM is kodot general, a legmagasabb (Java) absztrakcios szintrol kezdve vegig a gepi kodig. Az, ha ennek a tetejere meg raksz valamit, alapvetoen nem rontja el a dolgot. Arra nyilvan figyelni kell, hogy az absztrakciok sose tokeletesek, de ez siman lehet elfogadhato kompromisszum. A Hibernate is kodot general, peldaul.
-
Aethelstone
addikt
Ez nem igaz. Nincs semmi baj a kódgenerálással. Azzal van baj, ha a fejlesztőnek halvány fingja nincs, hogy mi generálódik. Nem kell pontosan tudni, de nem árt, ha mondjuk azt tudja, hogy JS lesz és böngészőben fog futni.
Engem(és másokat, akik akítvan GWT-znek) érdekes módon nem ver át....elején megtette, de az RTFM sokat tud segíteni. Sok más dolog van ami generál. xsd pl.És különben is, ha valaki nagyon kíváncsi, hogy mi generálódik, meg tudja nézni. Ott van feketén fehéren a JS forrás. Jah, hogy érteni kellene egy picit hozzá? Ez egy ilyen binisz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest