Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr
    veterán

Ez nem igaz. Nincs semmi baj a kódgenerálással. Azzal van baj, ha a fejlesztőnek halvány fingja nincs, hogy mi generálódik. Nem kell pontosan tudni, de nem árt, ha mondjuk azt tudja, hogy JS lesz és böngészőben fog futni.
    Engem(és másokat, akik akítvan GWT-znek) érdekes módon nem ver át....elején megtette, de az RTFM sokat tud segíteni. Sok más dolog van ami generál. xsd pl.

És különben is, ha valaki nagyon kíváncsi, hogy mi generálódik, meg tudja nézni. Ott van feketén fehéren a JS forrás. Jah, hogy érteni kellene egy picit hozzá? Ez egy ilyen binisz :)

Figy, én eddig azt láttam, hogy valaki vagy az egyikhez ért, vagy a másikhoz. Az már fehér holló kategória, aki valamennyire konyít mindkettőhöz, és ez nem csak hazai jelenség. Irtózatosan híg a szakma, és nem biztos hogy csak a képzéssel van a baj (bár a kollégám, aki elég húzós tanfolyamokat tart, erről meg van győződve). A legtöbb gyíkarc meg sem érti, hogy mitől gurul az egész, vagy ha elcsípi, akkor menekül tőle, mert a JS nem elég tudományos. Erre mondom, hogy kliens oldali technológiát, csak arra megfelelő emberekkel szabad gyártani, és ezek az emberek nem feltétlenül kell h backendet is tudjanak gyártani. Ezek a hibrid megoldások olyanok, mint a 4 évszakos gumi.

Vagy használjanak jfx-et, az tudományosabbabb. (bár az is halódik elfelé)

Szerk.: amit generálásképpen említettél, az metaadatokat/leírókat generál, nem kódot.

Új hozzászólás Aktív témák