Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
A Long Object "lebutítását" csak így tudtam megoldani:
Object result = getLongValue();
result = (long) result & (long) Character.MAX_VALUE;Működni működik, csak nem tűnik túl szépnek.
Viszont egy lépéssel később megint elakadtam. A "lebutított" értéket át is szeretném pakolni egy másik wrapper osztályba. ((Egy univerzális feldolgozó Object-ként kapja meg az értékeket ((Long a numerikus és String a Stringek számára), és különböző átalakítások, ellenőrzések után ezt kellene visszaadnia, csak éppen a kívánt méretnek megfelelő wrapper osztályba helyezve. Pl. Objekctként numerikus Long érték -> Objectként numerikus Character érték.))
Hogyan tudok egy Objectet, ami bizonyosan egy Long értéket tartalmaz, a lehető legegyszerűbben egy olyan Object-té alakítani, ami Character-t tartalmaz? ((A fordító vagy feleslegesnek látja a próbálkozásaimat, vagy hibaüzenetekkel bombáz.))
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest