- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
mert runtime elérhető a típusinformáció (Reflection).
Öööö tuti?
Ha van egy ilyened:
class IntegerList extends List<Integer> {}
Akkor igen.
De ha ezt írod:
List<Integer> list ...;
Akkor a büdös életben nem fogod kideríteni runtime, hogy mi volt a <> között pontosan. És biztos vagyok benne, hogy a legtöbben erre gondolnak a generikus alatt.
-
En a generikus parameter tipusara gondoltam, nem ugy altalaban az RTTI-ra. Tehat arra, amit te is irsz. Hallottam mar a reflectionrol.
De gondolom mindenki irt mar olyan konstruktorokat, ami a generikus parameternek megfelelo osztaly objektumot is varta (kb. public SomeClass(T1 param1, T2 param2, Class<T1> clazz1, class<T2> clazz2, mert szukseg van ra .. -- egyszer irtam egy cuccot Hibernate fole, ami okos proxykat/wrappereket gyartott, amik a peldany getter/setter hivasait elkaptak runtime, na az tele volt ilyen hekkekkel).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest