Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- SSD kibeszélő
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
Aethelstone #6486 üzenetére
No, végre billentyűzet előtt (gyűlölöm az android virtuális billentyűit
)
Szóval... Te itt hitvitáról beszéltél korábban.
Én olvastam olyan dolgokról, mint S.O.L.I.D. elvek, olvastam Uncle Bob Tiszta kód c. könyvét stb.
Most, hogy kicsit részleteztétek, miről van szó, szerintem a te verziód "a" megoldás, a másik felrúgja az OOP alapokat is, tehát szó sincs hitvitáról.
Ami picit megkavart, hogy pythonnal foglalkozom valamennyire és ott a szálak létrehozására olyan példákat találtam anno, hogy a multithreading.Thread osztályból célszerű származtatni.
Jelen esetben én úgy éreztem, az "extends Thread" felrúgja a SOLID elvek közül azt, amelyik szerint a leszármazottat a szülő helyére téve pontosan ugyanúgy kell viselkednie, mint a szülőnek.
Na most, ha "extends Thread" és felülírod benne a run metódust, akkor máris felrúgtad a fenti elvet, mivel a run() a szülőben nem csinál semmit, a leszármazottban viszont...
Persze az sem kizárt, hogy én értelmezem félre ezeket az elveket. Amikor suliban tanultam, még nem nagyon volt szó OOP-ról, nemhogy ezekről az alapelvekről és elég rég elhagytam a pályát.Egy kis olvasnivaló e témában (erősen ajánlott azoknak, akik hitvitát csinálnának belőle
) : http://stackoverflow.com/questions/541487/implements-runnable-vs-extends-thread
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Trollok komolyan
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest