- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Eclipse nem tudom, tud -e ilyet, de ConTEXT-ben a napokban bukkantam rá a kód sablonokra. Példával talán jobban szemléltethető, mi ez:
Kód sablonokban beírsz egy sablon nevet, meg hozzá megjegyzést. Legyen mindkettő If.
A sablonba beírsz egy általános if szerkezetet, a zárójelek kozé teszel egy | jelet.
Elmented. Kódolás közben nyomsz egy ctrl+j-t, elkezded írni a sablon nevét, vagyis if (kis menüben odaugrik), enter, és a kódban odd díszeleg az if szerkezet, a kurzor a zárójelek között, várja a feltételt.
Bonyolultabb struktúrák esetén, amiket sűrűn használ az ember, szerintem rengeteg idő és nem utolsó sorban kézi munka megtakarítható
De php-ben is hasznos egy sql lekérdezésre, stb, csak a képzelet szab határt. (meg a memóriánk, hogy megjegyezzük a sablonok nevét)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest