Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Eclipse nem tudom, tud -e ilyet, de ConTEXT-ben a napokban bukkantam rá a kód sablonokra. Példával talán jobban szemléltethető, mi ez:
Kód sablonokban beírsz egy sablon nevet, meg hozzá megjegyzést. Legyen mindkettő If.
A sablonba beírsz egy általános if szerkezetet, a zárójelek kozé teszel egy | jelet.
Elmented. Kódolás közben nyomsz egy ctrl+j-t, elkezded írni a sablon nevét, vagyis if (kis menüben odaugrik), enter, és a kódban odd díszeleg az if szerkezet, a kurzor a zárójelek között, várja a feltételt.
Bonyolultabb struktúrák esetén, amiket sűrűn használ az ember, szerintem rengeteg idő és nem utolsó sorban kézi munka megtakarítható
De php-ben is hasznos egy sql lekérdezésre, stb, csak a képzelet szab határt. (meg a memóriánk, hogy megjegyezzük a sablonok nevét)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest