- Tápos kibeszélő offtopik
- Mini-ITX
- Valami baja van a tápomnak
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Eclipse nem tudom, tud -e ilyet, de ConTEXT-ben a napokban bukkantam rá a kód sablonokra. Példával talán jobban szemléltethető, mi ez:
Kód sablonokban beírsz egy sablon nevet, meg hozzá megjegyzést. Legyen mindkettő If.
A sablonba beírsz egy általános if szerkezetet, a zárójelek kozé teszel egy | jelet.
Elmented. Kódolás közben nyomsz egy ctrl+j-t, elkezded írni a sablon nevét, vagyis if (kis menüben odaugrik), enter, és a kódban odd díszeleg az if szerkezet, a kurzor a zárójelek között, várja a feltételt.
Bonyolultabb struktúrák esetén, amiket sűrűn használ az ember, szerintem rengeteg idő és nem utolsó sorban kézi munka megtakarítható
De php-ben is hasznos egy sql lekérdezésre, stb, csak a képzelet szab határt. (meg a memóriánk, hogy megjegyezzük a sablonok nevét)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest